Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Hitman: Blood Money

Skrevet av: Andzel   2008-10-21

Hitman: Blood Money er det fjerde Hitman spillet i Hitman serien. Spillet handler om at du er en leiermorder som skal drepe folk for penger. "When you kill for money, there are no rules." I selve spillet trenger du penger for å oppgradere våpnene og andre ting som eksempel gift.

Oppdragene skjer rundt i USA og Chile til og med et i Paris. Oppdragene dine er lette er å drepe han / hun for penger. Etter hvert som du kommer inn i spillet blir oppdragene mye verre. Du skal la det se ut som en ulykke noe som ikke funker hele tiden vis du er nybegynner i spillet. Noen av oppdragene må du gjøre på "tid", det menes med at folk går rundt og gjør forskjellige ting. Hver gang et oppdrag begynner kan du velge med deg våpen som du vil ha i oppdraget. Er ikke like lett å få med seg våpnene inn over alt og utstyr.

Han er der!
Datamaskinen er smarte vis de ser at du har kledd deg ut som fienden kan begynne å skyte på deg, vis de ser at du bytter der og da eller om du har blod flekk på tøyet. De tilkaller vakter og/eller politiet i samme sleng noe som gjør at du må gjemme deg eller at oppdraget ditt blir ikke fullført. Du kan selv se at datamaskinen gjør diverse daglig ting for eksempel sette seg i en stol og prate med han / hun ved siden av. Vis du løper kan de tro du er mistenkt noe som irriterende noen ganger, og det er ikke bra å drepe sivile folk heller. Når du er ferdig med et oppdrag blir du vurdert om du er god og hvor stille du gjorde det. Vis det er vitner som har sett deg står det til og med i avisen, hva slags våpen du har brukt og diverse.

Fyren du spiller kaller seg for Agent 47 og vis du klarer en bane veldig bra så for en overraskelse når du leser avisen når du er ferdig med oppdraget. Kartene er veldig bra detaljert og er langvarig, du må tenke deg hva du skal gjøre og diverse. Noen baner har over tre forskjellige veier å ta og du kan gjøre forskjellige ting på banen som skjer ut at han hatt et uhell. Det er 13 forskjellige baner det med trenings bane på starten av spillet. Som sagt så er grafikken bra og har blitt bedre siden Hitman Contracts, fyrene ser mer "ekte" ut og prater med hver andre og sånt. Våpnene er bra detaljert og du kommer til å like laser sikte på pistolen etter hvert.

Fysikken er genial i spillet, kaster du noe så går den ditt den skal. Du kan dytte deg igjennom folkemengder og løpe men løper du på noen så mister du fart og diverse. Kulene pleier alltid å gå rett frem noe som skjer på ekte. Kaster du ned folk eller dytter dem ut et gjerde hører du de skrike eller bare dør med engang dem treffer noe. Du kan hive ting som sagt og gjøre at folk blir nyserrig å må gå der og da er det en lett bytte.

Konklusjon:
Spillet har veldig bra grafikk og man kan ha det morsomt flere timer til og med dager, fordi det alltid er en vei du ikke viste om og diverse. Du kan bruke området rundt for å gjemme deg og lurer deg unna. Musikken i spillet er grei.

+ Gøy
+ Du kan gjøre mye rart
+ Flere måter å bli ferdig med et oppdrag

- Flere våpen
- Du tåler for mye noen ganger

Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10