Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Rollercoaster Tycoon

Skrevet av: Andzel   2008-10-21

Roller Coaster Tycoon er et spill der du skal bygge din egen fornøyelsespark, med berg-og-dal-bane, karuseller, butikker og andre ting. Det er ikke like lett som du tror fordi parkene er forskjellige og været kan påvirke folkene. Hvordan du bygger bestemmer du selv noen elsker berg-og-dal-baner men noen vil ha det mer roligere som en liten go kart tur.

Du kan selve pynte parken din med forskjellige theme som gjør at folk blir mer interessert i parken og at du kan gjøre at det er kampanje på parken din som gjør at flere folk kommer. Spillet er i den smule vanskelig på starten men du blir vant med det. Når du kan det bedre forstår du hvordan du skal bygge og gjøre parken din mest populær. Du må til og med forske på nye ting som eksempel spøkelsehus og mye annet, noe man gjør på ekte.

Vis parken din går dårlig blir folk sure og gjør hærverk noe som gjør at du må ha politi, renholder, kostyme folk og gartnere. Spillet har fysikk til og med, vis du lager en berg-og-dal-bane som er for ekstrem er det ingen som tar den. Vis du er uheldig så kan til og med skje krasj på spillet fordi bremsene ikke fungerer også videre. Lyden i spillet kan være litt for slurvete noen gang og er ikke hele tiden lyden fungerer. Musikken i spillet er grei men kunne hvert flere sanger.
Er du en fyr som ikke liker å bygge byer også sånt kan dette være noe annet, det er nesten det samme med dette her er mye mer morsommere enn mange skal tro. Du skal jo gjøre at "samfunnet" går rundt og alle har det bra også videre.

Spillet er utfordring spill og vanskeligere blir det. Tror du det er så lett å drive en fornøyelsespark i dags dato? Vis du tror det så prøv Roller Coaster Tycoon med bra grafikk og et morsomt spill. Du kan bli hekta noe som gjør at spillet scorer bra. Lydene kunne hvert noen ganger bedre og litt mer utvalg hadde hvert fint men ellers et veldig bra spill.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10