Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Far Cry 2

Skrevet av: ROJ123   2008-10-27

Det begynner med at du sitter i en jeep, og sjåføren begynner å snakke om kor felt området har blitt etter at UFLL og APR har kommet.
Du kjører i noen minutter til du kommer til en by der hotellet du ska bo på er. Det blir tåkete og han du styrer begynner å hoste og får problemer med å puste, sjåføren spør om alt er bra og du besvimer....

Jeg synest grafikken er topp med mye blod og realistiske hendelser.
Grafikk:8

Når du sniker deg bort til en fiende og alt du hører er at buskene rører seg når du går, men plutselig tok du en for brå bevegelse og fienden hørte noe i nærheten.
Han roper etter noen andre og de ser deg å begynner å pepre løs.
Da har du noen få muligheter: være en Little Rambo eller drepe de som så deg å pigge av.
Hvis du tar Rambo style så er det større sjangse for at du ikke overlever.
Du bruker opp all medisinen din og må helbrede deg med å dra ut noen kuler fra armen. Du springer som bare det for å finne medisin, men i forsøket detter du pladask i bakken og alt svartner. Du våkner med at buddyen din drar deg opp fra bakken skyter noen fyrer som kommer mot han og du slokner igjen. så våkner du og er i sikkerhet og får noen våpen du fighter videre og det går rett i dass. Du snur deg og ser buddyen din får et skudd i armen så i hodet og detter ned i bakken... Ops. det hva en buddy mindre.
Pingle måten er at du tar fram sverdet ditt dreper dem lyd løst mister kanskje noen liv mens du løper mot dem og stikker av, og heller prøver deg når det har blitt natt.
Gameplay:8

Du kjører gjennom jungelen og plutselig så ser du at det brenner og hører det gnitre og flamme. Du hører menn som står å brøler i pinelse mens de sakte men sikkert blir brent.
lyd:9

Du blir ikke så fort lei av Far cry for det er en stor verden å utforske og mange ting å gjøre.
Du kan f.eks dra på en safari og oppdage nye ting mens du tar en "jakt" runde på noen sebraer. Selv om du har greid story delen kan du fremdeles ta side oppdrag, gå på diamant jakt, skaffe flere safe houses eller bare komme deg opp på en høy plass som kan ha en paraglyder og sveve utover dalen.
Hvis du blir lei av det så kan du lage den ultimate bane og spille online med dine venner på den.
Holdbarhet:10

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10