Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Far Cry 2

Det hele starter i baksete på en bil ute i et ukjent område av Afrika. Du skjører og personen i bilen begynner å snakke til deg, i det du skjører kan du høre et fly som svever over hodet ditt og du får vite at det er det siste flyet du vil se her.
-----------------

Historien:
Du er en person som har fått i oppgave å eliminere en person som går under navnet "The Jackal" som driver å selger våpen til 2 rivaliserene grupper i Afrika. Men som du vil etter hvert vite er at det ikke vil bli så enkelt som du skulle tro.

Grafikken:
Grafikken i Far Cry 2 blir levert av grafikkmotoren "Dunia" som betyr Earth eller Land. Dunia motoren leverer utrolig realistiske skygger og lysformer f. eks. lys bryter i tretoppene igjennom blader og busker. Det som kanskje gjør at Dunia er unik er at det er kanskje det eneste grafikkmotoren som gir realistiske flamme effekter. Flamer slik fra en flammekaster eller en molotov vil utvikle seg i gress og bevege seg i retning viden blåser.

Gameplay:
Gameplay legger vekt i at du har total frihet til å gjøre akkurat hva du selv ønsker. Du kan ta oppdrag for de to revaliserene gruppene eller ta oppdrag fra våpen butikker får å få tilgang til nye leketøy. Når man blir hardt skadet må man ta opperasjoner på deg selv i hvis man ikke har lyst til å blø og dø i Afrika.

"Buddies" er en noe som vil komme til nytte siden de kan brukes til å ta oppdrag på en annen måte eller de kan rede deg ved vansklie situasjoner.

Lyd:
Lydeffektene i Far Cry 2 er så realistiske så mulig. Hvis man beveger seg ut i tette skoger kan man høre lyder av fuler, aper og andre dyrearter. Ved ørkensletter kan man høre sanden som blir pisket og busker som svaier i vinden.

Multiplayer:
Multiplayer er en annen modus som man kan ta online over nettet eller via LAN. I multiplayer spiller man de to rivaliserene gruppene og man har også ødelegbart "cover" og flammer som kan bli brukt til din disposisjon. Ved å komme til et høyere nivå kan man få diamanter som kan bli brukt til nye våpen eller oppgraderinger.

Til slutt!

Map Editior:
Map Editoren er den nest største gleden av spillet etter som det gir deg enkle måter til å lage dine egne steder som du kan utforske selv, poste det online slik at alle kan nyte av det å gi en karakter. Man kan også spille online multiplayer på de områdene du har laget.

Sluttvurdering:
Far Cry 2 er et spill for de som liker eventyr og action i et og samme spill. Med utrolig realistik grafikk, lyd og historie gir Far Cry 2 deg følelse av å være i spillet.

Historie = 8
Grafikk = 9
Lyd = 8
Holdbarhet = 9
Multiplayer = 7
Map Editor = 10
Sluttkarakter = 9

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10