Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Spider-Man: Web of Shadows

Skrevet av: howletx   2008-10-29

Ok dette spillet var kort og greit det beste spider-man jeg noensinne har spilt!

Spider-Man: Web of Shadows starter med at du fikk se et blikk i framtiden, og må spille der litt. Men så farer det fire dager i fortiden, og det braker med at du skal hjelpe Luke Cage. Men så blir Mary Jane skadet i din kamp mot Venom. Du møter superskurker og superhelter fra hele Marvel universet.

Det er sju hjelpe karakterer: tre helter og fire skurker. Luke Cage, Moon Knight og Wolverine er heltene. Black Cat, Valture, Elektro, Rhino er skurkene. Samt disse møter du Kingpin, Black Widow, og Mary Jane.

Grafikken er faktisk et av spilets lyseste sider. Det ikke andre småbøgs enn at hvis du påkaller en alliert mens du blir kastet avgårde så får du ikke beveget deg videre. Og at Rhino kan henge seg opp.

Det er fine lydeffekter, gode samtaler og stemmer er som tatt rett ut av hodet til Stan Lee når han lagde Spider-Man i 1962.

Storyn er klart kjempe fin, det er gode forklaringer på alt som skjer. Det er fantastisk med alt som skjer med alle som er dratt inn i spillet. Jeg er en Wolverine fan og var ikke skuffet over hans aperance. Men var mektig skuffet over hans aperance i Ultimate Spider-Man. Tror faktigsk at versjonen på PSP og PS2 er litt bedre forde de har flere karakterer.

Har testet Xbox 360 versjonen og like achivmentene meget godt, og det var meget godt at nesten alle achivmentene var slike du finner ved å spille hevy/mye.

Gameplay: er korselig fordi det er enkelt å forstå og enkelt å mestre, Og det er ganske kult at de kan bytte mellom black og red suit når man vill. Og faktum at du velger godt eller ondt valg er festelig.

Grafikk: 7/10
Lyd: 9/10
Gamplay: 10/10
Holbarhet: 8/10

+Spider-Man spill. Wolverine var med.
Elsker Marvel mix(resten er til deg her generelt) Definert den beste grafikken i sjanraen(superhelt spill). Et meget utdypet freeworld konsept. Mens du spiller blir ikke et øyeblikk kjedelig. Spillet passer på at det ikke er repeterene, med rundt 50 kombo muligheter.

- Kunne vert litt bedre grafikk, med tanke til midelene de har. Og en litt lengre avsluttning

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10