Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Crysis

Skrevet av: Jokkis   2008-10-30

Crysis var et av fjordårets desidert beste spill. Grafikken er helt fantastisk, gameplayet er utrolig innovativt med den überkule Nano-drakten. Historien i spillet er bra gjennomført fra begynnelse til slutt med vendepunkter som kommer og går. Stemmeskuespillet er fortreffelig, og kontrollen i spillet sitter som et skudd, ikke akkurat noen overraskelse når det er et PC-spill.
Realismen kan være nådeløs, og det skal ikke mange kuler eller andre ting til før man ligger der, selv på letteste vanskelighetsgrad, men det bidrar kun til å gjøre det mye mer utfordrende, bare positivt ifølge meg.

Det hele begynner med at du som soldat i en elitegruppe skal infiltrere en øy som er infisert med Nord-Koreanere. Arkeologister har funnet noe de tror er en eldgammel teknologi som har oppstått 2 millioner år før mennesket kom. Nord-Koreanerene er så klart interessert i dette og tar arkeologistene til fange. Oppdraget ditt er å redde disse gislene, men det går så klart ikke helt som planlagt, og snart er helvete løs.

Uten å røpe for mye vil jeg si at du bruker de første timene til å slåss mot Nord-Koreanere, og de neste timene til å slåss mot noe annet.

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10