Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Guitar Hero III: Legends of Rock

Xbox 360- versjonen:

Guitar Hero 3 er et spill som i skrivende stund kom ut for et år siden. Da harmonix sluttet i activison og gikk over til EA, bestemmte activison seg for at Neversoft skullet ta over stafettpinnen til guitar hero serien. Det resulterte til at det kanskje ikke var så høye forhåpninger til de som visste det, og voila et middelmådig spill.

Guitar Hero 3 handler om at du spiller på en gitar, slik som forgjengerne. Du skal treffe notene som er markert i forskjellige farger, og får du en kjempe hit får du starpower som øker poengene dine. Det er egentlig hele greia med spillet, og plottet er likevel helt genialt. Du kan velge imelom noen få karakterer i spillet, som du etterhvert kan kjøpe nicere gitarer til osv.
Men du kan ikke gjøre noe med selve karakteren din. Det kan du i Rock band og det kommende world tour spillet. Det er også slike bosser du må spille mot når du går gjennom spillet. Spiller du bra får du lov til å jukse litt og ødelegge for motstanderen din. Hele greia føles helteit, og er skitkjedelig.

Sangutvalget er helt ok, men er ikke i nærheten av sangene i guitar hero 2(personlig). Selfølgelig kan noen like dem, men det er en smakssak. Det er ca. 70 sanger å velge mellom, og noen nedlastbare sanger kan du også laste ned via xbox live, forekspempel en sang fra Halo- Universet. Ganske kult egentlig!

Gitaren er kanskje den største forbedringen fra Guitar Hero 2, og føles veldig kompakt og deilig. Den føles mindre "Plastaktig".
Det finnes også en multiplayerdel, men den har jeg ikke prøvd ut!

Min oppsummering:
Har du foreksempel Guitar Hero 1 eller 2 tror jeg ikke det egentlig er noe vits å kjøpe dette spillet. Det er veldig likt, bortsett fra sangene, bossene og gitaren. Vent heller på Guitar Hero: world tour eller Rock band 2(rock band 1). Der kan du spille med flere instrumenter.
Guitar Hero 3 er ikke et dårlig spill, så liker du musikkspill er det mye godis å hente her!

Gameplay: 8/10
Grafikk: 5/10
Lyd: 8/10
Holdbarhet: 7/10

Pluss:
Gitaren, plottet, lyden er bra, halo sang.

Minus:
Halvgode sanger, notene er litt unøyaktige og man kan bomme likevel om man traff, grafikken trenger en overhaling, bossene, designet er kjedelig og ligner allt for mye på GH2.

Medlemsanmeldelser18
Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10