Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Kameo: Elements of Power

Kameo: Elements of Power er, noe jeg synes, ett ganske undervurdert spill, som har blitt noe "glemt" blant massen da det kom. Det er utviklet av kjente " Rare ", som da er mer kjent for bla. Banjo Kazooie franchisen sin.

I Kameo: Elements of Power slipper du som ei alvejente ved navn Kameo. Man blir fort introdusert til den noe linære historien - ikke spesielt mye over eller under noe annet. I korte trekk skal man redde familie og slektninger fra sin søster med onde ambisjoner, som forsåvidt jobber med å slippe fri en stor ork for å skape fart på sakene, og nærme seg herredømme.

Alt virker ved første øyekast ganske linært og kjedelig. Men, det er heldigvis lagt med noen "vrier" til gameplayet, som gjør det noen hakk mer spennende. Man får tigang til "former" - Kameo lærer seg å ta forskjellige former, dvs transformere seg. Dette er noe man får tilgang på etterhvert som man progresserer gjennom spillet. Det løfter opplevelsen noen hakk, uten å si mer om det.

Settingen i spillet er "koselig". Det er en fin verden man får presentert, men koselige mennesker å møte - uten at de er spesielt minneverdige. Man kan vel si at spillet har sin porsjon "sjarm", noe Rare er kjent for med Banjo Kazooie. Det hele er rimelig vakkert å se på, selv om grafikken var langt fra banebrytende da spillet kom.

For å konkludere, før jeg drar dette for langt, sier jeg at dette er ett koselig og udnerholdende spill. Det er kanskje 'myntet' mot den yngre garde, men det bør ikke være noe hinder for de litt eldre i å prøve seg her!
Holdbarheten er rimelig bra. Det er ett kort og greit spill ( rundt 7 timer, avhengig av ferdigheter / fart ), noe som gjør det til en OK tittel å spille gjennom mer enn en gang.
Det blir og prøvd på å lage en "cooperative" modos i spillet, som fungere både gjennom historie-delen, såvel som noen "battles" seg imellom - men det er ingenting revolusjonerende, jeg vil heller kalle det skuffende. De kunne utelatt den delen - det ville ikke blitt savnet av meg, i allefall.

Spillet er morsomt, kort, og er ingen tittel som kan hevde seg blandt de større, men det er en "litt over middelmådig tittel", som gav meg en porsjon gøyalhet :)

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10