Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Littlest Pet Shop Winter

Denne omtalen er ikke basert på mine opplevelser med Littlest Pet Shop winter, men på datteren min som har brukt veldig mye tid sammen med disse små søte dyrene.

Hvem har ikke hørt om Littlest Pet Shop? Jeg for min del har i et par år nå fått dette inn med teskje og for hver gang det kommer ut en leketøyskatalog eller befinner oss i en lekebutikk, så blir det mas om å kjøpe Pet Shop. Silje - datteren min som nå er ti år har en samling på litt over 30 Pet Shop-er og bruker en god del av sine egne sparepenger på å kjøpe disse søte små dyrene.

Da hun for første gangen oppdaget i en leketøyskatalog at det var kommet ut spill fra Littlest Pet Shop, var hun helt i fyr og flamme og ba på sine tynne spisse kne om å skaffe de. Jeg sa at det får vi se, men kan ikke love noe.

En dag hun nettopp var kommet hjem fra skolen, lå det en liten pakke oppe på rommet hennes. Der hadde jeg gjemt Littlest Pet Shop Winter og gjett om gleden var stor da hun åpnet pakken. Hun hoppet opp og ned og løp ned til mammaen for å fortelle hva hun hadde fått. Det ble en tidlig jul i heimen for å si det slik.

Nå har hun sittet en god del med spillet og hun elsker det. Hadde det vært opp til henne hadde spillet fått toppkarakter og 10/10, men etter å forhørt meg litt med henne, var vi enige om å gi det 8/10 som også var veldig bra.

For å komme frem til denne karakteren, ville hun at jeg skulle påpeke grafikken og at den var veldig detaljert og fin. I tillegg var dyrene sååååå søte. Hun sa også at jeg måtte skrive at spillet var veldig variert og hadde mange artige minispill som hun likte veldig godt. I tillegg var spillet på norsk, noe hun sa var veldig bra. Selv om hun kan noe engelsk, så påpekte hun at det var godt å få det på norsk. Da skjønte hun så mye mer fortalte hun. De 16 minispillene var veldig godt lagd, for du må hele tiden bruke stylusen og koordinere forflyttingen m.m. Dette gjorde spillet veldig allsidig syntes datteren min.

I spillet finnes det over 20 forskjellige dyr samt 16 minispill. I tillegg til dette finnes det over 100 forskjellige ting og tang du kan kjøpe inn til dyrene dine for å gjøre de søtere, eller få de i flere aktiviteter. Alt dette gjorde spillet veldig variert sa datteren min.

Det var ikke mange negative punktene hun kunne finne om spillet bortsett fra at det hadde vært moro med flere minispill samt flere dyr. Men utenom det var hun veldig fornøyd med Littlest Pet Shop Winter.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10