Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Far Cry 2

Jeg leste om far cry 2 for LENGE siden, og jeg tenkte: dette blir garantert SYKT bra! Nå har det gått en stund og jeg har begynt å spille...

grafikken er suveren og det er en fornøyelse å spille.. nesten ingen grafikkfeil og masse masse action! Hele spillet er bare ett enkelt oppdrag: å drepe sjakalen.. en drittsekk som selger våpen for begge sider. det er borger- krig og du kan gjøre mange ekstraoppdrag som våpenoppdreag og "sattelittopdrag:P det går ikke lenge mellom hver gang du møter noen drittsekker som venter på å få juling. Perfekt blandig av grafikk og action, og helt klart det beste spillet jeg har prøvd hittil, men det er ikke sikkert at det vil vare lenge... kommer jo mye bra nå de neste månedene. Men det er foreløpig en klar favoritt. Online suger fordi det er kjedelig, dårligere grafikk enn singleplayeren og jeg skønner egentlig ikke en døyt av vitsen med at de engang gadd å ta det med i spillet.. men ellers kjempebra, og kontrollene er også kjempebra.

hvis det er grafikk og action du er ute etter så er dette helt klart spillet for deg. skaff deg det.. ikke nøl skaff deg det! Sikkert perfekt for de fleste! Beste Afrika-grafikk/følese ever! Jeg har vært i afrika og det er deilig å nesten kunne kjenne seg igjen med alle de kjente trærene og dyrene osv.. man kan også brenne ned skoger. det er deilig å se på hvordan brannen sprer seg!

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10