Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: World at War

Jeg kommer nå til å anmelde Cal of Duty 5 (også kalt World at War). Ja at fra 4'ern som var i morderne tid til andre verdenskrig var jeg VEEEldig skuffet. Hvordan var det mulig? Kunne noen være så dumme? Nja, jeg satt der å prøvde å tenke at det ikke var sant, å tro at de lurte alle, men feil. De hadde gjort det som jeg og mange andre trodde ikke kom til å skje.

Jeg begynner å si litt om singelplayer. Det er totalt 16 oppdrag med variert lengde. De fleste er lange, og bra er det. Ok det begynner med at du er tatt til fange av Japanerene og at du sitter å ser på at din kamerat blir myrdet med et knivstikk i halsen så blodet spruter.

Det er og en sovjetisk kampanje og den foregår slik:

Deretter er det din tur, du ligger der å "venter" på at Tyskerene skal drepe deg, men utrolig nok så ser de ikke deg, og en Snikskytter. Du kryper bort til et hull i veggen å få Sniperrifla av han, du får amunisjon og skal "snipe" omtrent 8 stk pluss hunden som angriper deg. Etter en stund videre kommer du til et hus der en sniper skyter på deg fra 300-400 meters hold. Jeg testet dette på "hardened" vanskeligsgrad å fant dette HELT umulig å klare å drepe ham. Han tar meg før jeg får holde pusten, så det blir vanskelig. Videre skal jeg drepe 10-15 mennesker og hjelpe Sovjet's soldater med Sniper støtte, så kommer det en General du skal skyte, ikke så veldig vanskelig, men du må ta han før han kommer seg i bilen, da kjører han i fra deg.

Det dere vil vite mest om er Multiplayer: Det er 13 kart, 22 våpen og en hel bunke med nye PERKS. Deter å satt in TANKS, som virker litt rart i Call of Duty, ene gangen jeg splte var det ingen på mitt lag som brukte tanks og da var det 4 tankser mot oss. Så det som jeg føler mest irriterende er det med Bolt Action Rifles eller Sniperene, før du får sniper scope så må du få 25 kils med det, å det kan vere en vanskelig oppgave, fienden tåler opptil 3 skudd, og det er vanskelig å treffe på et.

Det er og lagt til er Bonus Mode som er at du sal skyte Nazi Zombies, du bruker poeng du tjener på å få ammo og våpen. Det kommer flere å flere etterhvert. Denne bonus Moden blir låst opp når du har fullført Campaign på hvilken som helst Vanskegrad.
det som overasket meg mest negativt var at på Online Campaign får du ikke XP som har effekt på din Rank i Multiplayer.Så jeg vet ikke om det bare gjelder på PS3 eller hva. Spør i forumet.

(PS3) Det er og trofeer, som er kjekke å få,2 gull og 4-5 sølv og en haug med bronse. de er nesten bare på Solo, men og på Campaign online.
Så derfor anbefaler jeg deg dette spillet hvis du likte COD4 og ser etter et nytt skytespill i år. Siden det ser helt ikt ut som 4'ern og har 2 tilleggsmoduser = Capture the Falg og WAR. WAR går ut på at det er 5 flagg på banen som skal tas over.
- For at det henger seg veldig ofte på multiplayer delen og at serverene er dritt dårlig. Taes og på kill cam så ser du ikke at du har skutt, men du har egentlig tømt et magasin. Sånt blir man frustrert av. Dårlig ide.
+ God kontroll, men passe grafikk, virkelige våpen(ikke så treffsikere), god lyd.

Lyd 10/10
Grafikk 8!10
Holdbarhet 9/10 (på multiplayer)
Gameplay 7/10

Medlemsanmeldelser26
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10