Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Ok først: dette spillet er RÅ BRA!!!


PLOTT :)

Du er Solid Snake, den legendariske soldaten som har reddet verden flere ganger enn du burde, og nå er det på tide med et siste oppdrag. Du skal finne og eliminere Liquid Ocelot (en blanding av Revolver Ocelot og Liquid Snake), din tvilingbror. Det du tror blir et enkelt oppdrag for å drepe Liquid viser seg å bli et langt eventyr som tar deg til mange forskjellige steder som f. eks: Midt-østen, Sør Amerika, Øst Europa og et sted vi kjenner altfor godt. Vi møter også mange gamle bekjentskaper sånn som: Meryl Silverburgh, Roy Campbell, Raiden, Hal Otacon, Rosemary og mange flere. en uheldig ting med en slikt plott er at "cut-scenene" er uhyre lange, dette er en av de største feilene.

GAMEPLAY :)

Den store forskjellen på gameplayet er at de har kvittet seg med det gamle fikse kameravinkelen og byttet det ut med en god trediepersonsperspektivvinkel som er ganske bra til skyting, man kan også se gjennom førstepersonsperspektiv til skarpskyting. Våpnene er også ganske bra, det er mange og er alle tilpasset til forskjellige oppgaver.
Det gode gamle CQC systemet er tilbake og forbedret, man kan ikke utspørre fiender lenger, sånn som i Snake Eater, men det trenger man ikke. Man blir så og si satt ned i en verden med realistiske grenser og mange fiender, så skal man bare finne beste måte å komme til målet (uten å bli oppdaget for mange ganger).

PRESENTASJON :)

Grafisk sett er det få spill som nærmer seg Metal Gear Solid 4. Det ser bare så fantastisk ut, du må virkelig LETE etter en grafisk feil. Jeg utfordrer alle som har spillet til å finne en. Fiendene ser livaktige ut og oppfører seg ganske realistisk, men på de lavere vanskelighetsgradene kan de virke litt dumme, men er fortsatt ganske smarte (Nei, jeg skjønte det ikke jeg heller). Dette er et spill som kommer til å blåse deg vekk.

LYD :)

Lyden er bra. David Hayter er som alltid god, og de fleste andre virker ganske overbevisende. Musiken er... FANTASTISK. Det er gamle klassikere og den nye iPODen er det mye å høre på. Du kan til og med sette sammen dine egne snikelåter (personlig liker jeg "backyard blues).

SAMMENDRAG :)

Alt i alt er det enverdig slutt på serien, og en verdig begravelse for denne gamle soldaten.

Medlemsanmeldelser20
Samlet karakter: 9.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10