LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Sonic Adventure 2 Battle

      Helt siden Sonic kom i 3D, har Sonic vært en dalende franchise! Sega har voldtatt den stakkars helten med de røde løpeskoene siden de hellige dagene på Sega konsollene, men nå enser jeg et håp!

      La meg påpeke med en gang at jeg ELSKER sonic the hedgehog 1, 2 og 3 på sega, men irriterer meg over alt mølet som har kommet i det siste!

      Det spillet jeg skal anmelde nå er Sonic Adventure 2 Battle! I kjent Sonic-stil går ting veldig fort, og mange av banene er utrolig fete, og de fleste går ofte så fort at du bare måper!

      Presentasjon
      Har du noen gang hatt lyst til å spille som de onde? Ofte sitter man med spørsmål som "hvorfor gjør de dette?", og det ville jeg spurt om også hvis det ikke hadde vært for at i Sonic Adventure 2, kan man faktisk spille som BÅDE Hero og Dark side! Dette er så utrolig fett at det er skummelt! På Hero side finner vi Sonic, Tails og Knuckles, men på dark side finner vi motpartene deres, Shadow (den originale Shadow), Eggman og Rouge. Sonic og Shadow, Tails og Eggman, og Knuckles og Rouge har de samme type banene siden de er motparter.
      Sonic og Shadow's baner er noe av det feteste jeg noengang har sett eller spilt for den saks skyld, og Rouge og Knuckles sine er ikke så ille de heller, men i stedet for å løpe, må man samle biter av the Master Emerald som jeg ikke skal røpe hva er. Men det som trekker ned er delene med eggman og tails... de banene går ut på rett og slett å skyte deg vei fra en plass til en annen.. ikke så veldig gøy, men dette er det værste med spillet. trekker litt ned, men ikke veldig mye.

      Grafikk
      grafikken er veldig bra IN-GAME, men cutscenesene som er mellom banene som IKKE er i full CG er ikke fullt så bra. Når de beveger på munnen ser det veldig påtvunget ut, og når Eggman beveger seg er han VELDIG stiv! De eneste hvor grafikken er fantastisk på, er Sonic og Shadow, når det ikke er in-game.
      7/10

      lyd
      lyden er utrolig utrolig digg faktisk og alle har en rimelig fet theme-låt bortsett fra Tails og Amy.. må nevne at de svir i ørene!
      Voiceactingen er også ganske dårlig, og ofte er musikken høyere enn stemmene, så du er avhengig av undertekstene. Nok en gang er de eneste som virkelig har fet voiceacting er Sonic, Shadow og... Eggman faktisk :-o
      7/10

      Story
      Jeg vil ikke gå så veldig mye inn på storyen, men du kan gå igjennom Hero og Dark side storymessig. Du får se to sider av samme sak, og dette er spillets sterkeste side, TROR man, for den aller sterkeste siden kommer når du har klart hero og dark. Da får du "Last" story hvor de slår seg sammen for å slå noe større.
      *STOR SPOILER* Du får se Super Sonic og Super Shadow i den siste delen mens de sloss mot sisteboss med låta "Live and Learn" i bakgrunnen! dette er det ALLER feteste med spillet, og det sprenger hjernen din det er så stilig!!
      Ellers er storyen ganske enkel..
      10/10

      Gameplay
      Du bruker fire knapper på stikka for å styre alle karakterene. enkle kontroller du kan gjøre utrolig mye med! me til tross er det en og annen glitch som ødelegger litt, som å hoppe av midt i en loop når du ikke skal det. slke ting.
      8/10

      Holdbarhet
      Delene med Sonic og Shadow er så utrolig fantastisk gøy at jeg nærmest velger å overse delene med Tails og Eggman.. Jeg tar det jo med på det ferdige resultatet da. Knuckles og Rouge sine deler er jo litt stilige de og. tampen-brenner skattejakt og greier. Tails og Eggman trekker litt ned, men siden de andre delene av spillet er FETT SOM JULING, gir jeg holdbarheten en høy karakter
      8/10

      sidequests
      Hver bane har 5 missions, hvorav det første er bare å klare den for å komme videre med storyen. De andre kan være å finne en ting på banen, eller å samle 100 ringer på kortest mulig tid. Du får da emblemer som man trenger for å kunne få skjeldenere ting å kjøpe på svartemarkedet. Tingene du kjøper der er mat, leker etc. til Chaoene dine. Du kan trene opp egene Chaoer (de ser ut som løk -.-') til karate og racing. Du oppdrar rett og slett et kjæledyr. alt ettersom hvordan du oppdrar det, kan det bli en Engel-Chao eller en Djevel-Chao.

      oppsummering
      Dette spillet har noen klare irriterende feil, men det er så jævla gøy at du må nesten bare godta det!

      Grafikk: 7
      Lyd: 7
      Story: 10
      Gameplay: 8
      Holdbarhet: 8

      Totalt: 8/10

      Om du liker Sonic, vil du elske dette spillet. Det er kult, går fort som faen, og når du får låst opp "Last Story" blir alt skikkelig dystert og fælt, og alt avsluttes med en JÆÆÆÆÆÆÆVLA stilig bossfight!

      Samlet karakter: 9/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10