Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 4: Modern Warfare

Jeg har drept mange. Jeg har sett blodet sprute. Jeg har kuttet i meloner. Jeg har sett biler sprenge.

Men alt dette er ikke nok. Dette spillet har fått bra anmeldelser, men det er kun for online delen. Uten online delen ville jeg gitt spillet en 2/10.

Hovedpersonen, som du selv spiller... Får du aldri vite hvem egentlig er. Spillet er i førsteperson, og hvist du ser ned, ser du at du ikke har bein. Det er mange å drepe, men det er ikke mange forskjellige typer mennesker. Nesten alle er like.

Selve singelplayer delen er kort. Jeg brukte drøyt 3 timer på medium. Denne er ganske kjedelig. Du drar fra sted til sted, og dreper noen. Ikke kan du ta noen form for kjøretøy, men i et oppdrag sitter du i et fly og skyter på noen som er på et lasteskip. Senere må du gå rundt på lasteskipet for å drepe de siste. Jeg vet ikke helt, men jeg tror ikke utviklerene har brukt mere enn en måned på denne delen. Jeg tror de tenkte: ''Nå har vi lagd en multiplayer del, men vi glemte singelplayer delen og vi har bare en måned på oss''.

Online delen derimot er kjempebra. Det er mange baner, og mange våpen. Du kan låse opp masse, og det fleste er veldig nødvendigt for å bli best. Det er 55 ranker, og level 1 er menig. Når man når rank 55 får man tittelen Commander. Da får du en ny pistol, og det er en gullbelagt desert eagle, som er mye krafitigere enn den vanlige. Denne kan komme godt med. Dette spillet fikk gullstikka i 2007 some er en pris for beste spill.

Dette spillet er ikke for de uten PSN. Da vil jeg heller anbefale Battlefield: Bad Company.

Pluss og Minus:
+God Onlinedel
+Litt gøy så lenge det varer
+Mange våpen
-Menyen
-Selve spillet
-Ingen kjørbare kjøretøy
-Kan ikke destruere noe
-Singelplayer delen
-Blir fort kjedeligt (Kun singelplayer)

Medlemsanmeldelser57
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10