Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Smash Bros. Brawl

Så er det tilbake igjen. Slås arenaen til Nintendo der Nintendo sine største stjernerskal vise hva de er laget av. Men var ikke dette Nintendos arena hva gjør da Snake og Sonic her da? Jo Nintendo har ingått et lite samarbeid med Konami og sega. Som gjør man kan være både snake og sonic yay. :)

Gameplay: Gameplayet er ikke i super smash bros brawl som de fleste slåss spill. Her skal man ikke banke motstanderen til livlinjen er nede. Her får man derimot prosent av jo mer man blir slått. Jo mer prosent man mister jo lenger blir du slått vekk av neste slag. Å så er det meningen at man skal få motstanderen sin utfor banen. (Opptil 4 playere kan spille samtidig) Man kan selvfølgelig bare spille multiplayer man kan også spille i den relativt bra laget historien Subspace emmisary. Man kan også samle på figurer og klistremerker som man kan stille opp og ta bilde av.

Subspace emmisary:subspace emmisary er et eventyr (med en historie så klart) der man velger en bane. Når man har kommet inn i banen er det om igjen å komme seg til slutten.
Det er 2d litt sånn som de gamle mario spillene. Historien tar litt mindre en 10 timer.

Classic:Classic er at man må ta et hvis antall kamper etter hverandre. Noen er spesiele mens andre er helt vanelige kamper. (Man kan velge hvor mange liv man vil ha 5 maks)

Target smash:Target smash er at man skal ødelege noen briker på fortest tid mulig.

Home run contest: Det er at man skal i løpet av noen få sekunder skade en bokse sekk lignende ting så mye så mulig. Når sekundene nærmer seg slutten skal man slå den med en home run bat (som er et item) for å prøve å få den til å fly lengst mulig.

Special brawl:?pecial brawl er nesten som vanelige kamper bare at man kan legge til noen spesiele ting. Som for eksempel: Gjøre alle mega store.

Multi man brwal: Multi man brawl har mange forskjelige valghmuligheter der man skal slåss mot noen robot lignende motstandere.

Det fines også noen nye moduser som man må vinne.

Graffiken: Graffiken er enestående bra laget. Med masse gode detaljer og animasjoner.

Bane bygger: Man kan med en gang man har begynt å spille dra seg nytte av bane byggern.
Som lar deg bygge din egen bane er ikke det utrolig :). Men får å dra fullt utnyttet av denne funksjonen må du vinne ekstra deler med å oppfylle visse krav.

Mussik/lyd:Lyden passer veldig godt til de forskjellige angrepene og mussiken er tatt fra de ulike spillene som banene er fra. Som for eksempel: mussiken i hyrule field fra legend of zelda ocarina of time kan være med i en bane.

Online: Det er nokk denne delen som er dårligst med brawl. Det er mulighet for å spille online. Men uten noen registrerte venne koder kan du bare velge å spille med anonyme folk der du ikke får settt navnene til dem. lagg er også et stort problem. Men selv om online delen ikke er av beste kvalitet. Kan man jo bare spille med venner på samme konsoll. Så det er ikke et alt for stort problem.

Alt i alt er dette et spill for de fleste og hvis du kjøper det kommer du sikkert i alle fall. Til å bruke sånn cirka 100 timer før du er lei av det.

Holdbarhet:9/10

Lyd:9/10

Gameplay:10/10

Grafikk:9/10

Sammenlagt:9/10

Medlemsanmeldelser20
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10