Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Mirror's Edge

Jeg har hoppet rundt på bygninger. Tatt kule knep på farlige politifolk. Jeg har skutt med sniper. Jeg har drept med pistol. Og jeg har feilet et hundretalls ganger.

Dette spillet lever virkelig opp til forventningene. Jeg kjøpte dette spillet etter flere måneder med venting. EA har missunet oss med kule trailere og gameplay bilder. Alt i dette spillet er kult. Du kan hoppe rundt på bygninger, eller bare løpe i gater. Dette er det ultimate spillet!

Som sagt så er dette perfekt. Både grafikk messig og gameplay messig. Når jeg først åpnet posen der det sto, Spaceworld og satt spillet inn i disk trayen på min Xbox 360, og så intro videoen, kjente jeg bare forventningene mine krible inni meg. Etter treningen tenkte jeg: ''Dette spillet er perfekt!''

Når du hopper fra en høy bygning til en annen, så kjenner du adrenalinet bygge seg opp inni deg. Det er flere meter ned, og sjansen er stor for å dette ned. Historien har faktisk mening, men dette er som et prøv og feil spill.

Det er ikke så mye mer å si om dette spillet, men jeg kan vel si litt om personen, byen og handlingen. Du spiller Faith. En kvinnelig innbygger i en dyspotisk storby. Denne byen blir styrt av de store maktene, men dette var ikke alle like glade for. Hele byen er som en barneseng som er beskyttet døgnet rundt, av et tusentalls politimenn. Byen er fryktelig levende, og jeg tror ikke det hadde vært så gøy å levd i den. Alle som motsatte seg ''Maktene'' ble drept, og Faith er en av de som ikke lar seg styre av regjeringen og noen politimenn. Regjeringen tillater ikke folk som Faith, altså de som gjør farlige ting, og hele tiden blir du jaget av politimenn. (Nesten hele tiden ihvertfall) Meningen med spillet er å komme seg fra punkt A, til punkt B...Som er ganske langt fra hverandre, og du må gjennom mange steder på veien. Det er ingen multiplayer og det er litt dumt, men det er ''racing del'' Denne har jeg ikke prøvd så jeg kan ikke si noe om den. Jeg har ennda ikke rundet spillet, men jeg jobber på.

Dette er et av de beste spillene jeg har prøvd. Rettelse: Det er et av de beste spillene noen gang laget!!

Pluss Og Minus:
-Ingen multiplayer del
-Ganske vanskelig
+RESTEN!!!

Medlemsanmeldelser18
Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10