Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

NHL 09

Skrevet av: mr fifa   2008-11-30

(testet versjon: PS3)

Danny Heatley skøyter fra et slapt russisk forsvar og er alene med keeper, han gjør et par finter før han legger pucken til Valquette som kommer i full fart på venstre siden, one - timer. Den Karakteristiske luftsirenen går av: Senators 6, HX 2!

Be A Pro er kanskje den største nyheten når det gjelder EA's hockey - franchise. du spør: er det noe å hoppe i taket for da? svaret er ganske enkelt: JA! Det å være ving er helt fantastisk, storme venstre siden, be om pucken for så å smette pucken mellom bena på en fortumla keeper er noe av det som har
gitt meg størst glede i høst.

Keeper - delen av Be A Pro er derimot ikke så mye å hoppe i taket for. Dette skyldes ofte av at du har forsvarerer foran deg, som spiller som om at de ikke har noen sisteskanse; dette vil si at du kanskje får 2-3 skudd på deg i løpet av en periode som varer i 5 minutter!

Hvis man ser bort i fra keeper delen, er gameplayet er fantastisk! man bruker de to analoge spakene til å styre nesten alt med! Skudd, finter og taklinger blir styrt av disse. Man kan også til en viss grad også passe med analogspakene, selv om at man bruker som oftes skulderknappene til dette.

Det er også gledelig å se at EA har utvidet franchisen, ved å ta med diverse serier fra Europa; vi har den svenske eliteserien, Extraliiga fra Tsjekkia, Kontinental Liga fra Russland, AHL og den finske eliteserien.
Det er også artig at EA har tatt med et historisk lag, bestående av gamle Montreal Canadiens - spillere i anledningen av klubbens hundrede år.
Det eneste som mangler er GET - ligaen, men det er jo forståelig at EA ikke har fokusert på denne, da Norges liga er som en miniputt å regne. Norges landslag trenger også en oppdatering: Shampo på landslaget? neinei...

Grafikken er også nydelig. alt blir gjengitt til minste detalj. Til og med skøytesporene i isen blir fanget opp. Det som er litt dårlig med grafikken er at når man skifter linje, altså utespillere, kan det bli noen framedrops, siden at spillet må skifte ut de pinlig nøyaktige spillermodellene.

Lyden er også nydelig. å takle en 175 høy spiller opp mot vantet har aldri hørt bedre ut. kommentatorene er også korrekte, og gir oss den mest analytiske kommentatoropplevelsen noen gang i et sportsspill!

Holbarheten er kanskje spillets største styrke. Man blir aldri lei av Friendly-matchene. Det er også en meget omfattende Be A Pro/ Franschice del. hvis man har spilt igjen om dette for endte gang, kan man alltids melde seg inn i et online-lag, som spiller med 6 spillere, over nett.

+: fantastisk gameplay, kulinarisk lyd, Be A Pro, holdbarheten

-: Keeper - mode, Framedrops, Get - Ligaens fravær

grafikk:8
Lyd: 10
Gameplay: 10
Holdbarhet: 10

Samlet karakter: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10