Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

De Blob

De blob, et spill som sliter meg i 2 helt forskjellige retninger. På den ene siden er det morsomt, fargerikt og lekent å spille de blob når "blobber" seg langs gatene i chroma city.

På den annen side er det et spill som lider av dårlig kamera og unødvendig bruk av wiiremoten for å hoppe. Man rister nemlig på den, og til tider funker det men når man skal gjøre noen presise hopp og kontrollen ikke reagerer skjønner man at en knapp hadde vært til bedre nytte. Spillet blir også ganske repetativt etterhvert når alt består av å gjøre slosse,male,løpe og sabotage oppdrag hele tiden.

I de blob skal man male, male chroma city full av farger igjen etter at det onde I.N.K.T kompaniet har tatt over byen og gjort den fargeløs og grå. Historien er fortalt hjennom noen morsomme cut-scenes som begynner før hvert oppdrag.

Blob er et sånn spill som kan gjøre en dårlig dag god med sine flotte farger og morsomme figurer og fantastisk musikk som forandrer seg etter hvilke farger man maler med, men det kan også gjøre en god dag dårlig med upresist gameplay, repeterende oppdrag og dårlig kamera.

+ Morsom historie
+ God og fargerik grafikk
+ Bra musikk som forandrer seg etter farger.
+Mye å gjøre med side oppdrag, online multiplayer, masse fanservice medtegninger og konseptkunst osv.

- repeterende oppdrag
- Upresise kontroller og kamera
- Ikke noe online multiplayer
- Sliter med å engasjere spilleren etter en stund.


Konklusjon: Selvom de blob har mange gode elementer så er det mye som mangler. Tanken på at online spilling, kamera og flere andre faktorer kunne vært bedre eller med i det hele tatt trekker en god del ned på det som til tider en en fantastisk spillopplevelse.

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10