Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Uncharted: Drake's Fortune

Skrevet av: mr fifa   2008-12-02

HERLIG JUNGELACTION!

Jeg har nettopp løpt fra et hus som er i ferd med å rase sammen, da jeg møter tre andre skattetyver, tar fram mitt trofaste maskingevær, finner en fin plass å søke dekning bak, og plaffer ned alle tre. Velkommen til Sør - Amerika, velkommen til jubelen, velkommen til det herlige spillet Uncharted : Drakes Fortune!

Grafikken i Uncharted: Drakes Fortune (fra nå av bare: Uncharted), er slående. istedet for å løse de smarte og herlige små puzzlene i Uncharted, tok jeg meg selv i, ved flere anledninger, å studere små, grafiske detaljer! Alt er utført til minste detalj; animasjonene er silkeglatte, fysikken er enorm, omgivelsene er deilig. Ja, man kan si at utviklerne ikke har inngått noen kompromisser, sånn rent grafikkmessig. Når mitt eneste ankepunkt er at kjevene til karakterene under Cut - scenes blir litt vell overdrevet, sier vel det det meste.

Hvis grafikken var strålende, er den ingen ting imot lyden. De atmosfæriske lydene ijungelen, stemmeskuespillet, som blir toppen av en sarkastisk Drake, er formidabelt! samtidig har vi også lydeffektene som kuler, ting som eksploderer og folk som dør. Jeg tror ikke jeg overdriver vis jeg sier at det er et av, for ikke å si det beste, spillet når det kommer til, hvis du ikke regner med GH og Rock Band da...

Gameplayet, som dere sikkert har skjønnt er også i en klasse for seg. Blandingen av Puzzles og heftige, intense kamper gjør at Uncharted er et av de mest velbalanserte spillene jeg har prøvd! Alt fungerer perfekt, eller nesten da. Det eneste som hindrer Uncharted fra å få toppkarakteren er et kamera som ikke hele tiden spiller på samme lag som deg, samt til dels uoversiktlige gåter.

Holdbarheten er enorm! jeg er ikke enig med Frode Haugen når han sier at dette er et spill som man bare spiller en gang! Jeg tror at Uncharted blir en av de største hitene i min PS3 i lang, lang , lang tid framover

+: nesten alt
-: noen rotete gåter, til tider rotete kamera

Grafikk: 10
Lyd: 10
Gameplay: 9
Holdbarhet: 9

Medlemsanmeldelser25
Samlet karakter: 8.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10