Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Mirror's Edge

Mirror`s edge:

Introduksjon: Du er den mystiske runneren faith som lever av å levere informasjon via og løpe på tak.Din søster blir kidnappet og du må finne henne før hun blir fengslet for mord.

Mirror`s edge er et veldigkontrastrikt spill som går mye på følelsen av å være i spillet så kalt motion spill. mirror`s edge er et veldig prøve og faile spill , det er opptil flere ganger gjennom spillet at man kan bli ganske små irritert av dette. Men like vel kan jeg kalle meg ganske oppslukt av spillet. Men jeg må innrømme at den andre gangen man spiller spillet for man en mye bedre forståelse for spillet.

Gameplay:
i Mirror`s edge spiller man altid i first-person dette gir en mye mer levende og fantastisk opplevelse av spillet. Det og bare kunne hoppe rundt og se seg rundt er bare Epic. Mirror`s edge har kanskje startet en ny vri innen spillverden bare tiden vil vise oss.

Graffik:
Graffiken i Mirror`s edge er bra men
ikke best men det gjør ikke noe, det er rett og slett fantastisk og se på. Bygningene og utsiktene er fantastisk laget men de kunne godt ha brukt litt lenger tid på våpen og folk, men som jeg sa det gjør ikke noe i og med at det ikke er det som er viktig i spillet.

Lyd:
lyden i spillet er nokså bra, men musikken er rett og slett super, jeg har fått rett og slett dilla på theme sangen still alive av Lisa Miskovsky.

Konklusjon:

Gameplay:8
Lyd:7
Graffik:9
Holdbarhet:6

Medlemsanmeldelser18
Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10