Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Skrevet av: Zaney   2008-12-06

World of Warcraft: Wrath of the Lich King
Dette er den andre tileggspakken til WoW, og har på mange måter forbedret seg fra Burning Crusade på nesten alle felt.
Spilte wotlk med dette: Race: Human, Class: Death Knight, Level: 55-80.
Da jeg for andre eller tredje gang hadde bestemt meg for og begynne på WoW igjen fant jeg ut at denne gangen skulle jeg starte noe nytt istedenfor hunter'n min så ble det Death Knight, den nye hero classen som startet i level 55 og som alle hadde høye forventninger til.

Og på torsdag den 13.nov logget jeg på WoW og fikk laget en Death Knight, når jeg logget inn fikk vi vite via intro'en at du var en helt før du ble tatt av gjengen til Arthas, altså "The Scourge", og at jeg nå var "slaven" til Arthas, og når intro'en var ferdig så jeg Arthas rett foran meg, første jeg merket når jeg snakket til at stemmen hannes var forandret fra Warcraft 3, nå hører du både at Arthas og Mal'ganis snakker, bare at Mal'ganis sin stemme er mer tydelig.

Questing'en har blitt forbedret kraftig, denne gangen gikk de raskere, og var ikke bare dreping, så level 55-58 gikk raskt, og Blizzard har tydeligvis moret seg litt med å lage siste queste, du får beskjed om å dra til Stormwind, og snakke med kongen der, og når du kommer dit blir du spyttet på, det blir kastet epler på deg, og alt mulig, men etter at jeg har snakket med kongen ordner han opp i alt og jeg har blitt venn med the Alliance.
Men det var noe under questingen fra 55-58 jeg merket veldig godt, det var at det ble en historie rundt det hele og det gjorde alt mye mer interessant å spille.

Og etter alle de råe questene var det videre til Outland, der det ikke var noen interessant historie, men bare de samme gamle drepe questene, men det var en sjanse til å få testet hvordan Death Knights fungerte i PvP mot de level 70 folkene som ikke hadde skaffet wotlk, alt ble plutselig veldig gøy når du så at level 70 folk ikke hadde en sjanse mot level 58 Death Knights for det krydde av Death Knights over hele plassen som var klar for at de skulle bli angrepet.

Og når jeg kom til level 62 merket jeg at noe av gearet var skiftet ut med andre ting, så jeg tok meg litt tid til å se på grafikk forskjellene, og de var store, mye mer farge på det nye utstyret, så jeg gledet meg til å se hvordan Northrend var, og ble litt seint noen dager for at jeg skulle bli ferdig med Outland så fort som mulig.

Og det gikk noen dager med konstant questing, og jeg var kvalm av alle de questene, enda jeg bare hadde gjort de engang fra før av. Og når jeg endelig ble level 68 stormet jeg til Northrend så fort jeg bare kunne.

Når jeg gikk av båten hørte jeg mye mer episk musikk enn før og at lyden var blitt forbedret og så klart at grafikken var bedre, og etter noen quester merket jeg at mer av Warcraft 3 historien hadde dukket opp, for at jeg skulle nemmelig drepe undeads som hadde forkledd seg som humans, akkurat som i Warcraft 3, bare at da skal man ikke drepe de.

Men i senere, i level 72 dro jeg til Dragonblight, og gjorde masse quester der, og igjen merket jeg at mer av Warcraft 3 dukket opp, det var når Arthas og gjengen ble tvunget hjem av Uther( http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/a11aa489ca436704


9558b18b73b2e8ad6adaba17.png
)
Det var også mer der, det var når Arthas fikk Frostmourne, men bare at denne gangen var det i en hule, men er sikkert at Blizzard har jobbet mer med historien nå enn før.

Men jeg fortsatte å levle meg oppover, og fikk mer og mer av Warcraft 3 historien, men Blizzard ser også ut til å ha stjålet ting, noen eksempler: Jotunheim http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/33f5779319a478a4


bd5031f69e4a3442e6256101.png

Lord of the Rings: Two towers: http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/5d5ae89cd19f6631e


2e16bf99e30250a98153ab7.png
(er faktisk to tårn også)

De har også stjålet Freya bare ranamed Freya , og noen andre plasser fra Norden, men husker ikke navnene.(Og noe som ligner på zombie folkene i Zelda: Ocarina of time, bare send meg en melding om du vil se det.)

Men levlingen fra 70-80 gikk på ca samme speed som fra 60-70 og level 80 plassene, som Icecrown og the storm peaks er episke, mye bedre quester enn før, og du får gjøre et ganske stort episk battle som er med i Warcraft 3 tileggspakken, som jeg ikke har planer om å avsløre, men det er morsomt.

Men Blizzard har også added når Arthas skal slakte Stratholme, som jeg syntes var ganske bra, helt de samme tekstene fra Warcraft 3 osv.

Men jeg må si meg imponert over Wrath of the Lich king som imponerer på alle måter!
Karakter: 9/10
Grafikk: 9/10
Lyd: 8/10
Gameplay: 9/10
Holdbarhet: 10/10

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10