Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Metal Gear Solid: The Twin Snakes

Metal gear solid: The twin snakes
testet versjon:Gamecube

Introduksjon:
Kojima og Konami har laget et av verdens beste og mest populære spill nemelig METAL GEAR SOLID. Metal Gear er et tactical stealth/action spill. Metal gear solid blir også kalt MGS.
Året er 2005 eks soldat Solid snake får i oppdrag av lederen av foxhound (Roy Campell) å infiltrere et atomafals lager. Der terroristene skjuler en Atombombe. De har tenkt til å bruke Metal gear Rex til å afyre bomben. Snakes oppdrag er å redde DARPA sjefen Donald Anderson og Kenneth Baker. Sjefen får terroristene er Snakes ukjente bror Liquid Snake som er makt gal. Solid Snake aner ikke at Liquid er broren. Liqiud har noen medhjelpere som er revolver Ocelot, Psycho Mantis, Sniper Wolf Vulcan Raven og Decoy Octopus.

Min oppfatning av spillet:
Metal Gear solid Twin Snakes er et super duper spill. Alt er bare helt sykt alt i hele spille er bare helt fantastisk til sin tid. Jeg er 100% metal gear fan og må si at ingen av metal gear spillene er bedre en noen av de andre, men de fleste vil nok si at det første ofte er det beste. Men jeg elsker alle metal gear spillene og Twin snake er en verdig start på den populære serien som alle elsker.

Gameplay:
Du styrer den arrogante Solid Snake, Menigen med Metal Gear er at du skal snike deg rundt uten å bli oppdaget men du kan også løpe på men det er veldig vanskellig. I Metal Gear ser men mye i 2D man ser ovenifra. Det som er litt kult er at når Snake står med et hjørne så skifter kameraet slik at man ser forfra, og kan se det som er bak.
I Metal Gear Solid Twin Snakes har man en radar som hviser deg og fienden i nærheten. Dette er veldig nyttig for å komme seg unna fienden. Snake har også en codec som han kan kontakte og snakke med personer. Det eneste er at Codec sammtalene kan bli veldig lange etter hvert.

Grafikk:
Grafikken er sykt bra til sin tid. Den dag i dag er grafikken dårlig, men da man først så Metal Gear solid var den bare helt fantastisk det var ingen som kunne sammenligne seg med MGS sin grafikk det var den tidens grafikkporno:)

Lyd:
Musikk:
Musikken i Metal gear solid Twin Snakes er bare utrolig flott å høre på. De beste sangene er laget av den fantastiske Harry Gregson Williams. Musikken forfører en vær som hører på den. Men det viktigeste er at det passer til spillet noe den selvfølgelig gjør. Jeg er veldig fan av spillmusikk og elsker musikken i alle MGS spillene og dette er ikke et unntak.
Voice acting:
Voice actingen i spillet er bare helt best David Hayter gjør en strålende jobb som stemmen til den Legendariske Solid Snake. Måten han vrenger stemmen og lever seg inn i Snake er bare til å beundre. Patric Zimmer man gjør også en fantastisk jobb som stemmen til Ocelot.

Anbefaling:
Jeg anbefaler Metal Gear Solid spillene for alle som liker stealh spill. Også for folk som liker lange filmsener i spill.


Konklusjonen min går utfra når spillet ble laget ikke nå tildags altså i å med at spillet er laget i 2004.

Konklusjon:

Gameplay:9/10
Grafikk:10/10
Lyd:9/10
Holdbarhet:8/10
Story:10/10
Nytelse:10/10

Samlet karakter: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10