Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Resistance 2

Resistance: Fall of Man var et av de første spillene som kom til Playstation 3, og ga Playstation 3 en god start i det første året.
Nå er Resistance 2 kommet, men kan
Resistance 2 gjøre en like god suksess som forgjengern?
--------------------

Historie
Resistance 2 starter rett der Resistance: Fall of Man sluttet, og Hale må slå seg sammen med eliten som også er imun mot Chimera viruset. Med Deadalus fri og kontroll over en gigantisk hær med Chimeras er dette kanskje den siste kampen for menneskeheten.

Gameplay
Gameplayet er bra og det gir deg en følelse av at du er med i noe stort. Med stort utvalg av våpen, men nå kan du kun bruke et primærvåpen, sekundær og granader. Selv om dette er slik så har man noe som er sekunderfunksjon som gir deg en fordel til tross for begrenset antall av våpen du kan bære.

Grafikken
Grafikken i både spillingen og i GC (Game Cinematic) Mer detailjer har blitt lagt til slik som på Chimeraene og vannet som bølger når noe tråkker i det. Det mest oppsiktvekkene er å se en person bli delt i to av en Chimera. Gørr (Gore) er noe som har blitt lagt til. Blodet kan se falskt ut på nært hold, men du bryr deg lite når Chimera dukker opp fra intet.

Lyd
Lyder er noe som gir deg det intrykket at du er med i en kamp om menneskets overlevelse. Man kan høre når et hode blir skutt i stykker av et velplassert skudd med en sniperrifle. Stemmene til personene du møter på er realistiske å høres ut som du lytter til en person i virkeligheten. Lyden av skutt som suser over hodet og bak øret er noe vakkert når du har et bra nok lydanlegg og jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe eller ha et godt lydanlegg plugget til før du spiller hvis du har lyst å høre alt.

Multiplayer
Mange trodde at Insomniac tullet da de sa at de skulle ha 60 spillere online på en bane uten å ha problemer med "lag" Men de tullet ikke. Med 60 spillere som skyter på hverandre blir hektisk og dette har blitt løst ved å splitte folk i grupper. Det er også Online/Offline coopative spilling over forskjellige oppdrag. Og du vil få XP fra hvert enkelt skudd som treffer en motstander både i Coop og i Competetive online.
---------------------

Karakter 9/10

+ God grafikk, lyd, og null lag selv i hektiske kamper hvor mye skjer samtidig. Multiplayer med 60 spillere og 8 spillere Coopative spilling. Community system som holder øye med hva du dreper og mye mer.

- Usynlige vegger og linjært spill tiltross for store områder. Noen områder der det kan komme noe bugs og feil.

Sluttvurdering
Resistance 2 er et spill for de som er hekta på online spilling og som å spille i et spill med god historie som knytter alt sammen. Hvis man er en trophywhore så er dette spillet også for deg :P

Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10