Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Simpsons (2007)

Jeg hadde en 300 kr i lommen å lurte på hva jeg skulle bruke dem på, da jeg så en matbutikk. Jeg tenkte at jeg skulle kjøpe meg litt mat og noe å lese. Men når jeg kom inn i butikken så jeg at de hadde filmer også, og midt blandt filmene stod the simpsons til ps3 til 300 kr og da måtte jeg bare kjøpe det.

Introduksjon:
The simpsons the game er basert på tv serien the simpsons det er også laget en film og et spill tideligere. the simpsons the game er et spill der du hopper fra bane til bane. hoved personene er som vanelig Bart, Lisa, Homer og Marge.

Gameplay:
Du styrer de fire hoved personene Bart, Homer, Lisa, Marge og litt Magie. Man velger to av dem som man kan bytte på å bruke. I springfield må man bytte figur for å få tak i de forskjellige tingene som: duff korker, matkuponger,blader osv. I Springfield kan man gå nesten over alt og banke hvem som helst. det er mange forskjellige baner med mye spessielt i som, 2 verdens krig banen som heter medal of homer, det er kake land, spill land, det er zelda parodier og mange andre morsome ting.

grafikk:
Det er da samme grafikk som det er i serien altså Cel-shading. veldig fin å bra gjennomført grafikk. Men selvfølgelig ikke den beste jeg likte veldig godt denne grafikken spesielt i HD. ikke noe spessielt annet å si en at det jeg allerede har sagt.

Lyd:
Voice actingen i spillet er bare helt imponerende som vanelig i the simpsons. Homers stemme gir en god å morsom opplevelse av spillet, han har altid en morsom kommentar på lur.

Min mening om spillet:
Et ganske humoristisk spill alt man gjør i spillet er bare merkelig og morsomt. Jeg må si at storyen i spillet er det værste ellers et veldig bra spill. Det jeg likte veldig er at man kan spille multi-player på storey-mode. Jeg brukte vel 8 timer på å runde det, men det tok mye lenger tid å finne alle tingene på banene pluss i springfield.

Anbefaling:
Jeg anbefaler dette spillet for simpsons fan og interreserte. Alder folk fra 10 til 30.

Konklusjon:
Et artig og intrresangt spill får hele fammilien, men kunne trengt en oppkvikker og litt mer å gå på.

Gameplay:6/10
Holdbarhet:6/10
Lyd: 6/10
Grafikk:7/10

Samlet karakter: 6.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10