Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

New Super Mario Bros.

Skrevet av: edd   2008-12-18

Jeg har en ds, men jeg synes den står alt for ofte i hyllen. Men spill som New Super Mario Bros for meg til å tørke støve av den. For dette spiller er faktisk ganske genialt.

Prinsippet er likt som alle de andre bros spillene. Du er mario og du løper i 2d og skal redde princess peach fra den onde Bowser. Men det har kommet nye baner, ny musikk og nye items som du kan bruke. En av nyhetene er at du kan bli en kjempe mario, altså: "Jeg løper rett frem samma hva jeg støter på". Du kan også bli en skildpadde og mini mario. Mini mario blir brukt mest viss man skal gjennom småe grønne rør som den vanlige mario ikke klarer å komme igjennom.

Som du sikkert kjenner igjen fra super mario 64 utgaven, så kan du nå altså dobbelt og trippelhoppe. Blir mer variert og det gjør ikke spille så veldig kjedelig heller. Grafikken er overaskende god til å være på en håndholdt maskin. Og de nye fiendene er ganske sjarmerende på sitt vis. Det som gjør spillet enda mer krevende og bedre er at på hver bane må man samle 3 mynter. Myntene gjør at du kommer til bonusbaner og dvs andre muligheter å gjøre. Myntene er faktisk utrolig vanskelige å finne, og jeg må innrømme jeg brukte mye tid på hytta for å finne disse myntene. Spillet byr også på flerspillermodus og minispill som man kan bli hekta på til tider.

Dette spillet er faktisk overraskende bra, fordi jeg forventer ikke mye fra et DS spill. Dette spille kommer ikke til å ligge lavt nede på butikkhylla med det første tror jeg.

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10