Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm

Mine Battle Sisters prøver å trenge seg gjennom orkenes solide forsvar og man kan se flere dusiner med Orker som ligger svidd i bakken. Men det er til ingen nytte orkene er for mange og jeg blir nødt til å trekke meg tilbake. Velkommen til Warhammer 40k.

Gameplay

Warhammer 40k er som de fleste strategi spill, man bygger med forskjelige bygninger som produserer krigerer og inneholder oppgraderinger. Men før man kan gjøre alt dette må man samle resurser som man får med å ta over strategick points, critical locations, og relics. Man trenger også noe som kalles energy som man får med å bygge en generator. (helst ha flere) Det finnes 2 forskjelige moduser man kan spille: Skirmish som er vanelig kamp der man velger hvilke bane man skal ha og hvem motstanderen skal være.


Den andre modusen er campaign, der man velger seg en rase som man vill spille som og så prøve å ta over alle områder eller utslette fienden. Når man først har valgt en rase som man ønsker å være får man med en helt som kan få spesiele itemer å bli sterkere når man har oppfylt visse krav. Man kan også få spesiele elite soldater til hver rase. Som dere kansje har fått med dere er dette en ekspansjons pakke og ikke hele spillet. Men du kan ta det rolig , dette spillet er en selvstendig pakke så du trenger ikke å kjøpe selve spillet. Man får uansett alle de 5 orginale rasene pluss 2 ekstra som er Dark Eldars og Battle Sisters. Det eneste man går glipp av er en ekstra campaign. En annen ekstra pakke som du kansje bør tenke på å kjøpe er the Dark Crusade som gir deg endå 2 raser. (Necron Tau empire)

Det finnes også en online del som er lett å navigere og skaffe seg en skirmish, enten i lag eller alle for seg selv. Hvis jeg husker riktig går det også å spille campaign online, men dette er jeg ikke helt sikker på.

Dark Eldars og Battle Sisters.

Dark Eldarene er en av rasene man får og virker for det meste som de andre basene, bare at de har den unike egenskapen til å samle opp sjelene til de som har dødd i kamp. Disse kan så brukes til å aktivere kraftige Soul krefter som for eksempel Soulstorm.


Den andre rasen er Battle Sisters som er eksperter med brennende våpen som flamekaster osv. De kan også skaffe seg helig kraft som gjør at noen av krigerne blir i stand til å bruke kraftige magi lignende angrep.


Grafikk.

Graffiken er ganske god i spillet og det er bra animasjoner og teksture. Så hvis du har tenkt å skaffe deg spillet bør du ha en noenlunde kraftig pc.


Lyd.

Lyd effektene er noe av det beste i spillet og alle våpner, magi triks, osv virker realistiske. Stemmene er også bra og det er alltid gøy å høre når For eksempel Orkene skriker mens de kjemper for sitt liv.

Alt i alt er dette et spill for warhammer fans og strategi fans. Det eneste virkelige store minuset er at det ikke har allverdens holdbarhet, men utenom det er dette et av de beste strategi spillene jeg noen gang har spillt.

Gameplay: 8/10

Holdbarhet: 7/10

Grafikk: 9/10

Lyd: 9/10

Sammenlagt: 8/10

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10