Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Far Cry 2

Skrevet av: iharal3   2008-12-20

Etter å ha revet opp papiret, satt disken i xboxen, og spilt et par timer er jeg i himmelen. Fantastisk grafikk, mange våpen og en god map editor. Etter å ha spilt noen timer til derimot begynner jeg å bli mektig lei. Stokkdum AI, Repeterende oppdrag og null frihet er stikkordene i Far Cry 2.

For å begynne med grafikken er den fantastisk. Grafikken gjør Afrika til et fantastisk sted og spillet er helt utrolig vakkert å se på.

Gameplayet er bra til tider og skytefølelsen er fin akkompagnert med gode våpenlyder. Men det er grenser for hvor lenge jeg orker å springe fra sted til sted for å begynne på et nytt oppdrag. Oppdragene i spillet stinker bunnkarakter lang vei. Jeg tror aldri jeg har opplevd mer repeterende oppdrag i et spill før. Gå til landsbyen, snakk med en fyr gå til et nytt sted. Spreng noe. 80% av oppdragene er slike.

Musikken er jevnt over bra og klarer å fange en god Afrika-følelse.

Det største minuset må være fjellene. 2/3 av spillområdet er dekket av fjell. Etter noen dager med spillet er det nok ikke lenge til jeg får klaustrofobi for du trodde kanskje dette var et spill med åpen verden? Korridorfølelsen er forferdelig nok til stede. Når du i tilegg blir stoppet hvert andre minutt fordi det er en vaktpost midt i veien, og det ikke er noen vei rundt fikk jeg til tider lyst til å kaste xboxen ned fra andre etasjen.

Dialogen i Spillet er forferdelig. Karakteren din sier faktisk ikke et ord i løpet av hele spillet. Storyen er kjip og merkelig oppbygd. Plutselig blir man en god venn av "Sjakalen" etter bare en samtale? Jeg visste så vidt hvem fyren var og så er han plutselig en god samarbeidspartner.

Map Editoren redder spillet. Her er det mulig å ha det morsomt i timevis. Multiplayer er tidvis god og du kan finne mye morsomt her.

Grafikk 10/10
Gameplay 2/10
Lyd 6/10
Hodbarhet 3/10

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10