Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Lost Planet: Extreme Condition

"Alt du husker er bare et grønt øye og faren din ligger livløs på bakken. Nå må du dra tilbake til isødet - du må finne ut hvem som har drept faren din og redde menneskeheten. Avdekke mysteriet rundt termsike energien og ta deg av trusslene fra Akrid-rasen. Skjebnen din ligger skjult på den fortapte planeten"

Dette er hva som står bak på coveret på et av de beste skytespillen jeg har spilt. LOST PLANET.

Dette spillet er noe anderledes en andre skytespill. Her gjelder det å holde varmen, bokstavlig talt. Du må holde øye med noe som heter thermal energy. Det er det som holder varmen oppe. 0 thermal energy = DEAD. Vis thermal energyen din er på null så senker livet ditt seg. Dette er ikke noe vanskelig å holde oppe. Det er nesten som å gå å ta mynter og fylle på "livet" ditt. Akkurat som i super mario 64 bare at thermal energyen senker hele tiden sakte, men dette går fint. Er ikke noe vanskelig å holde øye på. Det blir en vane å ta thermal energy.

Ja, spillet handler om en som heter wayne som faktisk har vært begravd under isen i 30 år uten at han fikk vite det senere. Når han våkner etter å ha blitt redet så husker han bare et grønt øye og faren han som er død eller?? Du skal stoppe et prosjekt som en som du trodde var din venn er leder for.

Du skal gå rundt å drepe noen sikkelige store insekter som lingner sikkelig på insekter vi har sett. Skorpioner, mark, gressoper osv. Men disse kan ikke drepes ved å skyte dem hvor som helst i kroppen. Du må nemelig skyte dem på der hvor dems thermal energy er. F.eks: noen har dem på armene og rumpa. Da må du se etter noe orange farget å skyte som du er en psyko man som løper rundt å skyter folk for morro skyld på den stedet. Da vil monstre bli et stor isskulptur som med en skudd vil bli knust i flere biter. Da ser du en orange veske som du må ta får å fulle på thermal energyen som er akkurat som å ta mynter som på super mario 64.

Du kan også bruke noen kule VS. Eller mech som de kalles på norsk. Disse kan b.l.a brukes til å skyte monstre, grave i gruver og hoppe langt oppe i lufta. Disse kommer ganske bra inn i spillet.

Personlig synes jeg dette spillet er helt fantastisk.

- Grafikken er ganske bra. Veldig levende og pent. 9/10
- lyden er ganske bra. Du hører alt egentlig. Du kan høre monstre skrike flere kilometer unna. personlig blir jeg litt redd at plustselig at ikke en skorpion kommer å stikker meg bak når jeg høre sånne brøl. 10/10
- gameplayen er ganske bra etter at du føler at noe er nær deg og skal til å ta deg. 9/10
- holdtbarheten er vel bra, men det er ikke noe å gjøre etter å ha rundet det, men det går også annet å spille online som jeg har hørt er veldig morsomt. 8/10


PS: 360 versjon og andre anmeldelse. Har jeg blitt bedre dårlig eller forsatt samme til å skrive anmeldelse? og beklager for en kort anmeldelse igjen.

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10