Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Far Cry 2

Far cry 2 setter en merke etter seg selv i FPS-sjangeren og skinner som en stråle gjennom mange. Dette har absolutt zero sammenheng med forgjengeren. Men det er et av de beste FPS spillene noen gang.

Spillet er ektremt tamt i starten og ganske irriterende. Med så lite info du får og nesten ingen tutorials om hvordan Buddy-oppdragene fungerer bør du spille intenst 1 time i strekk og venter til alt kryper under huden på deg og da starter FAR CRY 2. Du kan ikke sette far cry 2 som en fantastisk spill på en måte, det er flere måter. Enten du venter til ettermiddagen i spillet og skygger fiendene med en flamethrower og brenner deres stakkars sjel eller og bare gjør det snikete med et av de råeste machetene i spill noengang.

Det er mange måter. Vær Rambo eller Snake. Storyen er ikke akkurat veldig inntersant, men holder deg på fokus på hva skjer rundt deg. Du skal finne en våpen forhandler "Jackal" og drepe han. Singleplayeren vil ta deg omtrent 30 timer på å runde og holdbarheten er SUPERB.

Grafikk-messig er Far cry 2 også et av de peneste spillene på markedet og er erke rivalen til det super populære pc spillet Crysis. Alt fra solnedgang og solstrålene som skinner gjennom tre greinene er bare øye-porno. Visuelt vakkert og må nesten si at ogg starte en brann flere mil unna fiendene også brenner dem er også et av de mest belønnede følelsen i spill.

Imens du er i kamp min venn så bør du alltid sjekke om våpenene er i god tilstand for du vil vel ikke at sniper rifla din skal jamme midt i en hjertepumpende kamp i den intense varmen. Derfor har utviklerne valgt og bruke Diamanter som er strødd utover hele spillet- Hvordan finner du dem? Vel du har en GPS som blinker hver gang du nærmer deg en. Diamanter kan du bruke på nye våpen for du bør nemlig ikke plukke opp fiendenes sine, for de er i ekstremt dårlig tilstand.

Alt i alt
Fungerer far cry 2 som en kule og vil garantert gjør mange skyte glades hjerter pumpe gjennom 30 timers tur til Afrika. Bare gi det tid.

Grafikk 10
Gameplay 6
Lyd 6
Holdbarhet 8

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10