Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Civilization Revolution

Anmeldt på Xbox 360!

Civilization Revolution er utviklet av Sid Meier, som er kjent for den populære Civilization-serien på pc. Nå for første gang har den populære serien kommet til konsollene, men er det like bra som forgjengerne på pc?

Civilization: Revolution er veldig anderledes enn de andre civilization spillene, og denne gangen har Sid Meier og co laget en litt mer enklere og simplere versjon av de på pc. Dette gjør spillet selvsagt litt lettere for nybegynnere og enklere å komme inn i, men jeg synes det er litt i overkant simpelt. Du har mange mindre enheter og velge mellom, og selve verktøyene er ikke så gode. Spillet er ikke et sanntids strategispill, fordi det er turbasert. Det er dette som gjør selve Civilization unikt.

Gameplayet i Civilization: Revolution handler stort sett om å bygge sitt eget imperium. Da er det mye som skal klaffe, og du er nødt til å ta seriøse handlinger. Du kan forhandle med alle de andre nasjonene du oppdager, du kan angripe eller bli selv angripet og du kan bygge nye byer for å ekspandere ditt teritorium. Når du bygger byer er det viktig at du bygger byen på et teritorium med mange råvarer, og gjerne et frodig område. Helst ikke i ørkenen, viss du skjønner hva jeg mener. Du skal også konkurere med andre nasjoner og sivilisasjoner, blant annet teknologi og viktige bygninger. Viktig bygninger kan være allt fra et aztek-tempel til et top-secret romprogramsenter. Du har også rådgivere som gir deg råd, og sier hva som skjer rundt om i verden, og de er oppdelt i forskjelige sjangere. foreksempel makt eller teknologi.
Det er mange andre småting også, men dette er de mest sentrale. Noe som er veldig godt med spillet er selve styringen på kontrollen. Den er oversiktlig og fin, og det er lett å navigere seg mellom allt på kartet.

Grafikken er en av de største nedturene i spillet. Jeg hadde sett for meg en litt seriøs grafikkstil, og ikke en tegneserieaktig verden med tegneserieaktige vesener. Har du spillt Civilization 3 så skjønner du hva jeg mener. Grafikken har klare og frodige farger, men blir litt vel mye "Teletubbies."

Lyden er helt grei, men hadde sett for meg litt mer eventyrlig musikk, slik som i alle andre Civilization spill. Rådgiverne som popper inn på skjermen din snakker Sims-språk, noe som er veldig plagsomt og dårlig. Noe annet jeg reagerer på er lydefektene. Noen lydefekter er gode, mens andre rett og slett stinker. Slik som de i byene.

Dette spillet kan være holdbart veldig lenge, men du må være klar over at siden dette er et simpelt spill(Lite innhold), kan man bli fort lei.

Grafikk: 6/10
Gameplay: 7/10
Lyd: 6/10
Holdbarhet: 6/10

6/10

Pluss: Store kart, turbasert, tro mot Civilization-serien, god kontroll, gode menyer, gøy å ekspandere sin nasjon.

Minus: Minimalt med verktøy, simpelt, grafikk, lyd, lite innhold.

Samlet karakter: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10