Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Skrevet av: Konto   2008-12-30

Første gang jeg spilte et Zelda spill var når jeg spilte ocarina of time. I tre uker var jeg borte i den verden. Jeg gledet meg til hver boss, gameplayet var utrolig bra, musikken passet inn til hvert sted, og historien var den beste i spillets historie. Jeg ble så satt inn i den verden at jeg bare måtte prøve twilight princess. Heldigvis hadde jeg en wii fra før, men jeg måtte låne spillet av en kamerat.

Det jeg mener, er at zeldafans har aldri blitt skuffet. Vi har noen som liker majoras mask, noen som liker bedre Wind Waker, og jeg er en av dem som liker ocarina of time. Slik jeg ser det er det mange forskjellige zeldafans, men en ting har de til felles; de venter alltid på et nytt zeldaspill. Og slik ble det når twili kom, fansen gledet seg hysterisk, og de gledet seg enda mer da de fikk se hvordan det var for første gang; grafikken var utrolig bra og menneskene så rett og slett mer menneskelige ut.

Jeg tror jeg brukte sånn cirka tre eller fire uker på spillet, og jeg satt nesten hver dag. Sjangeren er rollespill med geniale finesser i templene slik at det blir litt hjernetrim, noe som selvsagt er typisk zeldaspill.

Gameplayet er genialt, her har de virkelik utnyttet wiiremoten og gjør spilleopplevelsen enda mer spektakulært, du skyter med pil og bue via wiiremoten ved å styre den rundt i skjermen, noe som gjør at du kan sikte mer nøyaktig. Litt upresis når man styrer, nesten verre med hest men dette er egentlig bare en bagatell, man venner til seg gangen fort etter å ha spilt noen få minutter.

Historien kan jeg si med en gang er like bra som ocerina of time som man virkelig blir oppslukt av, nesten som i en bok. Dette er noen av de større zeldaspillene som er kommet, der Hyrule field er gigastort. Jeg kjente at jeg ble litt skuffet da jeg kom inn i Twilight verden og oppdaget at hele verden var tempelet. Det er jo ikke noe vits med en konge og en prinsesse i et rike på størrelse med et nabolag og resten av verden er et tomrom der det flyter en stein her og der.

Lyden er meget bra. Det hender det kommer lyd ut av wiiremoten også når du gjør forskjellige ting. Musikken er kjempe bra og treffer omgivelsene utrolig bra. Jeg synes musikken i Hyrule field er så fin, gir meg en god følelse når den kommer til et spesielt punkt. Også den låten i tempel of time, den gir deg den følelsen av at du er alene og at noe stort kommer deg i vente. Det er også musikk i spillet som er sikkelig ekkel, som den der i twili verdenen, og når du går inn i shadow tempel, greit at den passer inn, men det er sånn musikk man får mareritt av.

Til syvende og sist er det et spill man absolutt bør ha i samlingen, bedre spilleopplevelse får du ikke nå til dags, løp og kjøp!


Opptur: Fantastisk historie, god gameplay, beste grafikk på wii hittill.

Nedtur: Upresis gang.


Gameplay: 10/10

Grafikk: 9/10

Lyd: 10/10

Historie: 10/10

Samlet karakter: 10/10

Medlemsanmeldelser31
Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10