Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Naruto: Ultimate Ninja Storm

Naruto UNS er et råbra slåsspill og det er lett og komme seg inn i. Testet demoen som hadde kommet på PSN og måtte bare få tak i dette spillet, ble forelsket i grafikken, animasjonen og det lette slåssystemet.

Du styrer Naruto som springer rundt i Konoha (hjembyen til Naruto) hvor du får oppdrag fra kjente folk som er med i animèserien. De fleste oppdragene har også en slags bonus med seg som du kan gjøre etter at du har klart oppdraget første gang.

For hver gang du klarer et oppdrag så kommer det Secret Scrolls rundt forbi i byen som du kan samle på, disse brukes da til å kjøpe angrep som kan brukes i VS-mode.

Spillet blir veldig fort repeterende i single-player og det blir etterhvert ganske kjedelig og samle sammen scrolls for å låse opp nye angrep, men det er verdt det, da det blir litt mer variasjon i angrepene.

Selv om jeg liker det veldig simple slåssysteme så kunne det godt vært flere komboer og måter og utløse triks på. Du kan fint klare en kamp med å bare sitte å trykke på O hele tiden. Det lette systemet gjør også at nye folk kan sette seg inn i det veldig fort, men det kan bli for simpelt ja.

Grafikken er veldig lekker og Konoha er gjenskapt veldig bra i spillet. Det samme gjelder karakterne. Er ikke så veldig mye å si annet enn at grafikken er superb synes jeg! De fleste av videoklippene som kommer når man bruker ultimate jutsu (det mestskadene angrepet), er like bra hver gang. De kunne godt ha tatt seg bryet til å lage flere områder hvor det er mulig å slåss i, i VS-mode, da det er litt få av de. Noen ganger så forsvinner noen små esker som du kan ødelegge, de forsvinner og kommer tilbake.

Lyden i spillet er veldig bra, og musikken passer fint til å ikke være original soundtrack fra serien. Hadde dog vært veldig tøft å få høre "Rising fighting spirit" når man spiller da! Har også lagt merke til at hvis man bruker et ultimate jutsu angrep og det gjør at kampen slutter, så kommer det en sinnsyk lyd som varer i noen sekunder. Dette er da en feil i spillet.

For folk som har sett serien og er godt i gang med tenårene så kan spillet bli litt kjedelig fort. Har du en lillebror som du spiller med eller ser på, passer det bra og la han få spille når du skal samle opp secret scrolls rundt i Konoha. ^^

Det tar også veldig lang tid å få låst opp karakterene som man kan bruke i VS-modusen. Etter rundt 7-8 timers spilling så har jeg fått låst opp 4 personer som jeg kan spille med. Det er ikke noe Tekken det her, hvor man velger hvem man vil og spiller i 5min så har man låst opp en ny karakter.

Det skrytes av 25 spillbare karakterer, men det tar sin tid og få gjort slik at man kan spille alle også.

Grafikk: 9/10
Lyd: 8/10
Gameplay: 8/10

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10