Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Sly 3: Honor Among Thieves

Skrevet av: ingiz   2009-01-09

Whoooohow dette spiller bare digg jeg gir det 10/10!!!!!!!!

Sly 3 er oppfølgeren fra Sly 1 og 2, men er bare så mye bedre enn de andre! Første gang jeg spilte det var det som om jeg ikke kunne stoppe, spillet tok liksom overhånd og jeg klarte ikke å gi meg.

Dette spillet handler om mestertyven Sly Cooper vaskebjørnen, han er etterfølgeren av en rekke andre vaskebjørner. Som alle de andre i klanen hadde han en gjeng som startet med og være tre, den smarte Bentley, den store muskelbunten Murray også er det den slu vaskebjørnen Sly.

I spillet er kan du gjøre oppdrag og du kan velge mellom og vær både Bentley, Murray og Sly.
Bruk forkledninger for og komme forbi vakter er helt fantastisk! Du kan også stjele fra baklommene dems. Du kan også gå rundt i forskjellige miljø som fra Ayers Rock i Australia til til langt oppi nord i Kina.

Målet dems er å Åpne det store Cooperhvelvet. Spillet starter med at sly kommer i fare på slutten og at livet hans passerer i revy. Så er alt fra starten av igjen og da er det bare Sly og Bentley som starter i Venezia. De er der for og rekrutere Murray som fra i toern hadde forlatt gjengen på grunn av skyldfølelse av at han med et uhell mistet noe på Bentley som i treern sitter i en råkul rullestol.

Deretter er det mye farlig som de må igjennom, men det er vanskelig og få med seg Murray i gjengen igjen for han har nemlig sluttet med vold og tyveri men det ender med at Murray blir med etter at han redder Bentley fra den fæle Don Octavio. Etter det reiser de til Ayers Rock for og hjelpe guruen til Murray, som er i stor fare en hel del gruvefolk og Den Mørke Jords Maske.

De redder Guru som han heter og reiser videre til Sveits for og rekrutere flere til gjengen. Det ender med at de rekruterer Penolope etter å slått den sorte Baron. Penolope hjelper dem i kriser og kniper.

Etter det reiser de til Kina for å rekrutere Panda Kongen som er en gammel fiende av Sly. For og rekrutere Panda Kongen må de redde datteren som skal tvangsgiftes med den mektige General Tsao fra oppi fjellene i nord.

Etter å lovet en tjeneste til en gammel fiende og en nyere venn Dimitri, som trengte hjelp til og få tak i et dykkerutstyr som tilhørte bestefaren sin så Sly og gjengen hans hjelper han med det. Stedet hvor de er nå heter Blodbadebukta som er den siste øya med gamle pirater og kapteiner.
For og få tak i dykkerutstyret må de beseire den onde kapteinen Lef`Wee som tror han er den tøffeste og fæleste kapteinen på de syv hav.
Derfor tar de et skip og seiler havet rundt og fekter med pirater og skyter ned andre skip med kanoner og borer dem etterpå.

Så beseirer de Lef`Wee og så kommer vi til der Sly var i fare helt på slutten. Det ender med at Sly kommer inn i Cooperhvelvet etter mye om og men. Når han kommer inn tror han ikke sine egne øyne det er hauger med gull men mange feller og snarer som han må komme seg unna.
Til slutt så kommer han seg innerst i hvelvet og besirer kapreren av øya den fæle uhyggelige Dr.M.

Dette spillet er bare helt fantastisk med fantastisk Multiplayer og 3-D briller du ønsker og se det i 3-D.

Multiplayer. 6/10

Historie. 8/10

Lyd. 9/10

3-D versjonen er ikke så bra om jeg må få si det jeg ville gitt det

5/10

Samlet karakter: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10