LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Uncharted: Drake's Fortune

      Gears of War og Lara Croft har funnet kjærligheten. Sammen har de fått barnet Uncharted - Årets beste PS3-spill.

      Introduksjon
      Hva får du om du krysser Gears of War, Lara Croft og Indiana Jones? I utgangspunktet et helvetes rot, men denne gangen har Naughty Dog laget et eventyr som får Thor Heyerdahl til å skjelve i buksene. Du spiller Nathan Drake - en sulten eventyrer på jakt etter en tilsynelatende glemt skatt. Så, hva kan vi forvente av gutta bak Jak & Dexter-serien?

      Det gamle er alltid best
      La oss gå rett på sak: Uncharted gjør ingenting nytt. Virkelig ingenting. Det låner litt her, litt der, litt der borte og litt til der. Det fins ingen nytenking og ingenting som får deg til å tenke: "Uhm, dette var nytt for meg". Spillet låner elementer fra flere forskjellige spill, og resultatet er fantastisk. Av og til dukker det opp et spill som du bare vet blir bra etter å ha spilt første brettet. Et spill du bare vet vil holde høy kvalitet fra ende til annen. Si Hei til Uncharted. Det er rett og slett deilig å kjenne at utviklere som Naughty Dog fremdeles er iskalde i sitt arbeid, og har hundre prosent peiling på hva de driver med.

      Kampsystemet
      Uncharteds kampsystem er som snytt ut av Gears of Wars populære nese. Det er actionfyllt, raskt og underholdende. Det meste som finnes i din veibane kan brukes som deking. Du trykker en knapp, og Nathan går i dekk-posisjon bak elementet du velger. Du kan dukke opp og skyte, eller du kan skyte over kanten uten å bruke siktet. På denne måten tar du mindre skade, men du treffer selvfølgelig betydelig dårligere. Kontrollene er lette og bemanne, er veldig godt lagt til rette for brukere i alle aldersgrupper.

      Årets vakreste konsoll-eventyr
      Jeg vil ikke nevne eventuelle utfordrere, for dette skaper bare krig og forferdelse. Men en ting er sikkert: Jeg har aldri sett et så pent spill på min TV-skjerm noen sinne. Omgivelsene går virkelig innpå deg, og du kjenner jungelens uhyggelige lumskheter helt innpå kroppen. Spillet kjører i 60 bilder i sekunder i HD-oppløsning, noe som uten tvil setter et kraftig preg på den visuelle opplevelsen. Uncharted er rett og slett vakkert. I motsetning til mange av dagens dystre og mørke skytespill, er Uncharted lyst, grønt, skarpt og fint å se på. Ting som at spilleren blir våt i vannet, og klærene klistrer seg til kroppen, er også med på å gjøre Uncharteds virkelighetsfølelse ekstra deilig. Igjen - her oser det av kvalitet.

      Morsomt og sjarmerende
      I ekte Naughty Dog stil er fiendene mange og sjamerende. Den kunstige intelligensen er ikke imponerende, men absolutt god nok til å gi deg motstand. I tillegg er de ofte mange, og skuddene hagler som oftest mellom ørene på deg. Utsene-messig fins de ikke skumle, og sammen med lavpannede kommentarer blir de ikke noe annet enn morsomme og se på. Animasjonene seiler fort opp til å være de beste i manns minne, og dialogene i spillet er utrolig godt gjennomført. En fryd for øyet!

      Historien i spillet er også engasjerende, men som det andre i spillet - ingenting nytt. En god oppskrift som funker bedre nå enn noen gang. Engasjerende, underholdende og ikke minst realistisk.

      Konklusjon
      Uncharted: Drakes fortune er tidenes beste PS3-eksklusive spill. Det byr på bønnløst underholdende moro, og får gårsdagens konsollspill til å se fattige ut. Timene spilletid er ikke for mange, men herregud for noen kvalitetstimer! Kampsekvensene kan virke ensformige i det lange løp, men litt variasjon i form av vannscooterkjøring, bilkjøring og lignende er med på å gjøre spillingen variert i det vakre og varierte miljøet.

      Er du eier av en PS3, er Uncharted et sikkert kjøp. Dette er en kvalitetsbombe!

      Medlemsanmeldelser25
      Samlet karakter: 8.9/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10