Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Ghost Squad

jeg kjøpte dette spillet KUN fordi det var kjempe billig å jeg ville ha ett spill jeg kunne bruke zapperen min på. At det skulle være så artig som det er hadde jeg aldri ant.

det er ett old school arcade spill der alt skje på skinner. du bare sitter i sofaen å skyter for harde livet. alt dette visste jeg når jeg kjøpte det, MEN at jeg skulle ende opp å spille det sammen med damen hadde eg aldri trodd. så til del karakterene..

Grafikk(6/10):ettersom dette er en konversjon av ett gammelt arcade spill er ikke akkurat grafikken noe å skryte av,men man ser hvor man skal skyte å hvem man skal skyte på så holder for meg. friske farger og masse firkantete kanter.brukbar men intet mer.
'
Gameplay(9/10): akkurat den karakteren kan justeres ned om man ikke liker on-rails shooters.men for meg er dette spillet kjempe artig.skyte ned en haug med fiender med hagle er jo bare digg! men det er faktisk mer en bare å skyte i dette spillet. man får rom med gisler man skal løslate(peke på dem me zapperen/wiimoten å trykke som gal på A knappen), sniperdeler(man får ett par sekunder å skyte ned noen fiender, men her er siktet zoomet inn og man må lade etter hvert skudd) og steder man skal desarmere bomber, miner osv.så alt i alt er det mye man skal gjøre etterhvert som brettene åpner seg opp.

Lyd(6/10): helt brukbar musikk og stemmene er helt ok. man få ikkje akkurat ett bånd med dem man spiller som men men. det funker.

Holdbarhet(10/10):det er her spillet virkelig skinner. Du kan spille gjennom de tre scenarioene på ca 30 min. Høres lite ut? vel hadde man kun hatt et våpen og samme brettene hele tiden hadde det vært kort, men hør her.man begynner med bare ett våpen man kan bruke, men man ka åpne opp ca 20 våpen. alt fra pistoler til sniperrifler til hagler. og de fleste våpnene har spesielle egenskaper. noen skyter gjennom ting, andre har rask reaload tid,så det gjelder å finne det våpnet som passer deg best. Våpnene åpner man opp ved å spille gjennom spillet å få høye poengsummer. fordi de brukes i ett slags xp-system som blir summet opp etter du har spilt gjennom de 3 brettene. da går man opp i level å åpner opp våpen og kostymer. brettene i seg selv går også opp i level og man får nye steder å gå. det vil si det er flere steder man kan velge mellom 2 eller 3 steder å gå eller å gjøre. dette gjør brettene mye større enn de virker å man må iallefall spille gjennom brettene en 10-12 ganger før an har sett å gjort alt.
til slutt vil jeg ligge tiil at det er ett online ranking system man kan prøve å komme segg inn i. men man trenger en syk poengsum får å kunne yppe seg me de på toppen.

Konklusjon:hvis du har en wii og vil ha ett spill du kan sitte deg ned med en halvtime (før middag?) å kose deg med er Ghost Squad for deg. ikke er det ett episk eventyr, men ett spill du kan ta ut av samlingen en gang i blandt å bare ta for en spin eller to. og finner du et eksemplar til 200 kr, er det bare å slå til, for du vil ikkje angre.
Sterk anbefaling!

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10