Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Left 4 Dead

Jeg hører noen fryktelige skrik i det fjerne, og plutselig ser jeg en hær med zombier som kommer løpende mot meg. Jeg begynner å skyte mot de, men plutselig kommer en tunge og binder meg fast. Jeg trodde jeg skulle dø, men i siste liten kommer vennene mine og dreper zombiene. Dette er the infection.

Det er Xbox 360 versionen jeg anmelder.


Gameplay

I utgangs punktet går Left 4 Dead ut på at man er 4 overlevende som skal komme seg til et sted der man blir reddet mens horder av zombier prøver å stoppe deg. Men siden Left 4 Dead har så mange moduser skal jeg ta de enkelthvis. Spillet er best med 2 eller flere spillere, og er ikke veldig bra det. Spillet har også noe som heter Ai direktor i spillet som gjør at zombiene kommer på nye steder hver gang, og dette er med på å utvide holdbarheten ganske mye.

Campaign: I campaign er man 4 overlevende som skal komme seg til et sted der man blir reddet. Denne modusen kan spilles med splitscreen 2 player og online med andre spillere. Hvis man spiller alene blir de andre personene styrt av CPU.

Versus: Denne modusen går ut på at man bytter på å være spesial zombier å overlevende. Når man er overlevende skal man komme seg gjennom banen mens når man er zombie skal man prøve å drepe de overlevende. Så konkurrer man om å få mest poeng.


Kontroller
Man løper med den øverste spaken, og sikter med den nederste spaken. RT trykker man for å skyte, RB for å slå. Y for å skifte våpen og d-pad for å skifte til health pack og andre hjelpemidler. A for å hoppe, B for å lade våpenet og X for å plukke opp ammunosjon, våpen osv.


Grafikk

Grafikken på zombiene er ganske bra med gode teksturer og animasjoner. Bygningene treerne og miljøe generelt er også nøye laget.


Lyd

Lyden er nokk et av høydepnktene med hele spillet. Voice actingen er bra og skrikene som zombiene lager er utrolig realistiske og du kommer mest sannsynelig til å huske de for en god stund etter du er ferdig med spillet. Lyd effektene til våpene er også ganske bra laget. Det er ingen musikk i spillet, men heldighvis er det mange gode lydeffekter.


Alt i alt er Left 4 Dead et utrolig bra zombie splatter spill som alle med en 360 bør prøve. Hele opplevelsen blir også bedre hvis du tar med en venn og spiller co op.

Gameplay: 9/10

Holdbarhet: 8/10

Lyd: 9/10

Grafikk: 8/10

Sammenlagt: 8/10

Medlemsanmeldelser14
Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10