Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Lord of the Rings: Conquest

Jeg trekker en pil ut av koggen og strammer buen. Jeg sikter på horden av orker som strømmer opp imot muren. Plutselig i det fjerne hører jeg et hyl. Jeg ser opp og et flyvende beist tar meg i klørne sine og kaster meg vekk. Dette er The lord of the rings conquest.


I lotr conquest tar du rollen som en fotsoldat eller helt i i de store slagene fra ringees herre filmene og bøkene. Du kan velge mellom god eller ond. Hver side har fire grunnenheter, Mage, warrior, scout og archer. Du har også muligheten for å spille som helter med unike ferdigheter. Troll, enter osv fungerer som kjøretøy.

Du har fire moduser som du kan spille online med opp til 16 spillere eller bare mot computere med tre venner på samme skjerm(som kalles instant action). Det er team deathmatch, hero theam deathmatch, capture the ring( flag) og hoved modusen, conquest, der du skal ta over områder for å vinne.

Jeg skal sammerligne campaign med spill som left 4 dead og army of two. Ikke helt ubrukelig alene men ganske kort( ca 5timer)og kjedelig. Du kan spille 4 stykker på samme skjerm på campaign og dette kan føre til veldig interesante kamper. Når jeg var ferdi med singleplayer modden tenkte jeg "hva skal jeg gjøre nå, nettop fått et nytt spill og allerede lei?" så spilte jeg med en venn og online, og jeg var tilbake i spillet. Tross alt er det et multyplayer spill.

Grafikken har noen positive sider og negative sider. personene har veldig dårlige teksturer, men hvis du tar deg tid i de hektiske kampene, kan du se de flotte omgivelsene som om de er kuttet ut av filmen. lyden er også ganske bra. den deltar i å skape en ringenes herre følelse med soundtracken fra filmene. den kan være litt undertrykket lydene fra piler som flyr og sverd som slår, men composer Howard Shore har gjort en flott jobb.

Spillet er ikke dårlig men kan oppdateres på en rekke områder. Alene er det ganske ubrukelig men hvis du ringer en venn kan du ha det ganske morsomt i tolkiens verden.

Grafikk 7/10
Lyd 8/10
Gamplay 7/10
Holbarhet 7/10
totalt 7/10

+Ringenes herre følelse, flott musikk og opplevelse, flott med andre.
-ensformig alene, noe uoppdatert grafikk, kort campaign.

Ps: min første anmeldelse x)

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 7.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10