Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Far Cry 2

Jeg har blitt skutt. Jeg løper i de varme savannene i Afrika med en gjen dusør jegere bak meg. Jeg hopper bak et tre og biter smertefullt kulen ut av armen min. Dette er far cry 2.

I det originale far cry er du en person med navn Jack Carver. Du befinner deg på en tropisk øy med hvite strender så lagt øye kan se. Med mutanter og soldater hakk i hel var far cry et fabelaktivt spill. Nå skal vi se om far cry 2 holder mål.

Du er ikke Jack Carver mer, istedet kan du velge mellom 8 ulike personer. Hvis du velger en så blir de 7 andre imortert i historien så du kan sammerbeide med de personene som du kunne ha spilt som, noe som gjør at hver spill gjennomgang blir unik. Egentlig kan jeg ikke spore noen av elimentene av far cry 2 tilbake til originalen. Dette kan skuffe hard core far cry fans. Spillet er egentlig et annet med licensen til far cry, men dette gjør ikke det til et dårlig spill.

Du er en dusør jeger sendt ut for å drepe en mann kjent som the Jackal. the Jackal selge våpen til de ulike stammene i en afrikansk borgerkrig. Mens du leter etter denne Jackalen må du jobbe for ulike grupper og personer. Først og fremst er dette et first person shooter, men jeg finner en rekke rpg elementer slik som, oppradering av våpen, personer osv. Du må også passe på våpene dine for de vil jamme seg, ruste og knekke sammen.

Campaignen er på ca 20-40 timer med en grei story (ikke perfekt). Du har to kart du skal spille gjennom med gta stil( sandbox) og et enormt arsenal med våpen. For spillere som er utolmodig kan far cry bli ganske kjedelig. Det er veldi mye gåing i spillet for å si det mildt. Oppdragene er spennende men bli veldi repeterende. Du skal gjøre det samme om igjen og om igjen.

Multyplayer er bare live (2-16 spillere). Moddene der er som med de fleste battlefield og counter strike spillene, med terretorie capture the flag, deathmatch osv. Dette generelt bra og vil få deg sittende i noen timer.

Det som redder far cry 2 er den enkle brukervennelige map editoren som du kan bruke bare i live kamper. For å laste ned andre kart som spillere har laget så er det bare å skrive inn et nøkkelord, for eks halo, og kart som har med halo å gjøre blir listet opp. Dette eg en enorm oppgradering fra de forgje far cry map editorene.

Grafikken er veldi imponerende. Du mister pusten av å se zebraer som gresser på de enorme afrikanske savannene. Flamme fysikken er enormt bra. Du fryder deg over å se et flamme hav utvikle seg i det tørre gresset fra din lille flare gun.

Lyden er bra, ikke noe nytt. Du hører naturen i rudt deg hele tiden og fengende afrikansk folke musikk i kamper og lignende.

Far cry er et bra spill og vill få deg sittende i noen timer, men som sakt har det noen feil også.

Grafikk 9/10
Lyd 8/10
Gameplay 7/10
Holbarhet 8/10
Totalt 8/10

+Impnerende map editor, flott grafikk, bra multyplayer.
-alt for repeterende, for mye gåing

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10