Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Halo 3

Skrevet av: Luff   2009-01-20

Master Chief er tilbake i sitt tredje eventyr.
Han er fortsatt like badass som før, men tilfører nummer tre i serien noe nytt?

Jeg er en halo fanboy og synes det er fantastisk å kunne komme tilbake til et av mine favoritt spill-univers. Jeg koser meg fra første sekund. Grafikken er oppjustert, gæverene føles like bra som alltid (Assault rifle er tilbake!) og Grunts er fortsatt idiotiske og tullete men er fortsatt fornøyelige å plaffe ned.

Campaign modus:
Offline: Max 2 spillere
Online: Max 4 spillere

Det er godt å endelig kunne sette seg ned og "finish the fight" Hele universet er fantastisk og jeg får samme gode følelsen som jeg fikk når jeg første gang satte meg ned hos fetteren min for å spille halo og tenkte "jeg må ha en xbox"

Likevel er Halo 3 en lineær opplevelse hvor du plaffer ned horder av fiender i høyt tempo. Du spiller gjennom flotte landskaper og jeg har følelsen av at mer av tiden brukes i kjøretøy enn i tidligere spill uten at dette er negativt. Spillet introdusere også en del nye kjøretøy selvom man fortsatt ikke kan kjøre Pelican. Vi får servert flere nye fete våpen og mitt personlige høydepunkt er den nye Spartan Laser.
Det er også en ny modus hvor du spiller på poeng for å låse opp nye achievments. For å få mer poeng må du plukke opp skulls som gjør at spillopplevelsen forandres hvis du skrur dem på.

Alt i alt er Campaign modusen spennende men infører lite nytt, men liker du hvordan det ble utført i 1'ern og 2'ern vil du garantert ikke bli skuffet. Campaign delen på normal er forholdsvis raskt unnagjort men det er alltid gøy å spille igjennom med fire stykker på en høyere vansklighetsgrad.

Multiplayer modus (battle modus):
Max 16 spillere (8 vs.8)

Multiplayer er Halo 3 sterkeste side. Spillet byr på masser av spennende moduser og nye blir stadig lagt til. Vi har de klassiske som Slayer som rett og slett er vanlig deathmatch, capture the flag er selvfølgelig med og mye annet. Banene er varierte og spennende og jeg tror nok alle vil finne en favoritt. Det er også forskjellige våpen moduser som gjør at variasjonen blir enda større.
Det er også et flott ranking system som fordeler spillere etter nivå og vil gjøre at mange tilstreber å bli bedre.
For de som ønsker å bare spille for å ha det gøy finnes det en Social del.

Tilslutt må mapeditor verktøyet Forge nevnes. Dette er et veldig enkelt verktøy som gir spillerene mye makt til å lage egen skreddersydde baner og games.

Alt i alt er Halo 3 En flott opplevelse med akkurat nok nye forbedringer til at det føles ut som om spillet er et friskt pust.
Multiplayer delen vil holde på spillerene og forlenge spillopplevelsen kraftig. I tillegg oppdateres spillet ofte og det har kommet flere map packs. Nå venter mange spillere på utvidelsen Halo ODST som ytterligere vil utvide Halo opplevelsen.

Dette var min første annmeldelse.
Bare å gi ris og ros:)

Medlemsanmeldelser50
Samlet karakter: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10