Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Skate 2

Skrevet av: gnomar   2009-01-22

Velkommen til New San Velona.

Skate 2 er endelig kommet. Jeg har selv brukt utallige timer på det første skate spillet, og jeg håper at skate 2 kan gi meg den samme spilloplevelsen.

San Velona er utsatt for en naturkatastrofe og er lagt i ruiner. Men etter fem år er den bygget opp igjen. Bare nå er den bedre og det er enda flere perfekte spots, men sikkerheten er mangedobblet. Så pass opp for sikkerhets vakter mens du skater rundt i New San Velona.

Med en gang du starter spillet merker du at grafikken er litt anderledes. Den er ikke veldig mye bedre, men den er litt "rundere".

Det er mange nye fungsjoner og triks i på Skate 2. Noe av det som er nytt er at du kan gå av brettet og gå. Det syntes jeg var på tide. Jeg har måtte tatt mange omveier i det første Skate spillet for å komme opp til de gode spotsene. Jeg syntes at gåmodusen er ganske slapp. Den reagerer litt treigt og det er vanskelig å styre. Men vi kan i hvertfall gå.

Det er også mange nye triks på Skate 2.
Noen av disse triksene er boneless, fingerflips og one foots. Noe som jeg selfølgelig syntes er bra, og som jeg savnet i det første Skate spillet.

En annen ny fungsjon er at du kan flytte på gjenstander som f.eks benker, søppelkonteinere og hopp, for å kunne lage de perfekte spotsene.

Noe som også er nytt er Trasher Hall of meat, hvor det er om å skade seg mest og i tillegg få poeng for det. Et morsomt flerspillermodus.

Grafikk: 9/10
Lyd: 9/10
Gmeplay:10/10
Holdbarhet:10/10

Karakter: 9/10
Et supert spill som hvirkelig lever opp til forventningene. Løp og kjøp:)

Samlet karakter: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10