Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Lord of the Rings: Conquest

The Lord of The Rings: Conquest er kanskje det beste Ringenes Herre spillet jeg har vært borti, det er flere ting som er veldig bra med spillet, men det kunne ha gjort seg med litt mer finpussing.
Hvis du har noen gang vært borti Star Wars: Battlefront, vil du fort kjenne igjen systemet og hvordan spillet foregår. En ting som man ikke ser ofte enn i EA spill er at menyene og mye av teksten i spiller oversatt til norsk. Det er litt uvant, men man venner seg til det.

Kampene i spillet starter ved at du får mulighet til å velge forskjellige kamp klasser i respawning menyen. De forskjellige klassene du kan velge mellom er Archer, Mage, Rougue, Warrior. Eller som de kalles på norsk; Bueskytter, Trollmann, Speider og Kriger. Man skal så ta over forskjellig områder på banene, og ta over slike områder er stort sett hoved oppdraget ditt igjennom brettet. Ved siden av at du noen ganger må drepe et visst antall orker osv.

Da du nærmer deg slutten av brettet får du ofte mulighet til å velge en "helte klasse", du får altså lov til å bruke en av hovedpersonene fra filmene til å krige. Du skal som regel da slåss mot en boss fra den "onde" eller "lyse" siden. Disse kampene er ofte morsomme, siden du får mulighet til å bruke figurer som, Sauron, Enter, Gandalv osv.

Selve storyen i spillet er tatt ut ifra filmene og man ser forskjellige filmklipp som har tilknytting til stedet hvor du skal krige. Spillet inneholder to korstog, "Krigen om Ringen" og "Saurons oppstandelse". Mange av slagene som kjempes vil du kjenne igjen relativt fort, mens andre har ikke blitt brukt i filmene, og det er disse brettene som er mest interisante. Men spillet er ikke så veldig langt, jeg brukte rundt 6 timer på de to korstogene, og det er helt klart muligheter for å gjøre det enda kjappere enn det.

Det er også mulig å spille sammen med en venn via Split Screen, og det åpner seg også muligheter for å spille fire stykker mot hverandre i "øyeblikkelig action" hvor du kan velge om du skal være snill eller god, også er det bare og sette i gang med flere forskjellige kamp moduser.

I Krigen om Ringen korstoget vil du kjenne igjen veldig mye av handlingen i storyen og det gjør det litt repeterende, men i Saurons oppstandelse så har Pandemic og EA gjort en liten vri på storyen som faller meg godt i smak. Selve slåssingen har en tendens til å bli veldig repeterende, ved at det man utfører som oftest de samme komboene gang på gang, så hvis man skal unngå dette må man bevisst være flink på å variere hvordan man kriger. Det vil også hjelp med å variere hvilken av de forskjellige klassene du bruker.

En ting som det skulle vært brukt mer tid på er balansering av de forskjellig klassene, det er nemlig stor forskjell på hvor gode de er. Trollmannen er i forhold til de andre kanskje litt for god, og kraftig, etter min mening så har Trollmannen altfor mange gode abilities i forhold til de andre klassene. Hvis man sammenligner dette med hvor mye liv Krigeren tar på sine angrep, så er Trollmannen mye bedre. Speideren har muligheten til å gå i hide, men det hjelper lite, fordi ved flere anledninger så blir man synlig på motstanderen sin radar, og da blir det litt vanskelig å snike seg innpå.

Det visuelle i Conquest er ikke noe å skryte av, det sliter litt med det grafiske, noe som kan skyldes mange NP's på engang. Grafikken er ikke direkte stygg heller, men man skal kunne forvente mer av et spill som blir utviklet på dagens konsoller. Ringenes Herre musikken vil du fort kjenne igjen etter hvert som du setter i gang, og den faller godt i smak hos meg, mange av kjenningsmelodiene er med i spillet.

I The Lord of The Rings Conquest: har de åpnet muligheten får å spille online, noe som er nesten det samme som "øyeblikkelig action". Onlinen inneholderkan 13 forskjellige baner, banene er varierte og gode. Det er litt forskjellige fra bane til bane, men du har mulighet til å spille kampmodusene; Erobring, hvor du tar over områder på banen, Lageliminasjon som er en "Team Deathmatch". "Lageliminasjon Heltemodus" ble favoritten min, det er en "Team Deathmatch" med de samme reglene som den vanlige, bare at istedenfor de tradisjonelle klassene så kan du velge å være hovedpersonene fra filmene. Den siste modusen er "Ta Ringen", som er en ganske vanlig "Capture the Flag" modus.

En ting som er veldig bra med onlinen er at EA har satt opp Europeiske servere, dette gjør at kampene på nett hakker veldig lite, og sørger for mer flyt i kampene. Det hjalp på veldig, siden internetten min ikke er så stabil.
The Lord of Rings: Conquest er overhodet ikke noe dårlig kjøp, og jeg håper på at en liten patch skal balansere klassene litt mer.

Positivt: En ny tvist på Ringenes Herre historien, fin flyt online, varierte baner, nye slag i historien som ikke er så mye utforsket.

Negativt: Til tider repeterende, storyen er kort, ubalanserte klasser, det grafiske.

En svak 8

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 7.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10