Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Metroid Prime: Hunters

Jeg har nettopp kjøpt meg Metroid til DS (nei, ikke metroid pinball), Metroid Prime: Hunters, er en genistrek fra Retro Studios og Nintendo.

Hele spillet går ut på å skaffe "ultimate power" for føderasjonen som du jobber for.
(Samus er altså en bounty hunter for de som ikke vet det)

Det første jeg må si er at kontrollene til dette er noe av det beste som er laget til DS, jeg blir å forklare mer om dette lengre nede.

Spillet starter med at en telepatisk melding, som frister med "the ultimate power", som blir mottatt av føderasjonen, Samus får dermed i oppdrag å finne ut hvor denne meldingen kommer fra.
Hun får koordinatene til en stjerne stasjon i "Alimbic Cluster" og drar dermed dit. Samus lander i "Celestial Archives" der hun møter en annen Hunter som også er ute etter å skaffe "the Ultimate Power".

Etter å ha bekjempet alt av monstre og hunters og samlet alle artefaktene du trenger, kan du sloss mot bossen som er ganske utfordrende. (yay elsker vanskelige bosser)
etter bossen får du en octolith som du trenger åtte utav for å kunne sloss mot siste bossen

Underveis gjennom hele spillet kan man bruke scan visor for å skanne ting mengden ting du skanner avgjør hvilken ending du får.
Ved å skanne kan man også få vite mye om historien fra noen vesener som man ikke kan se med vanlig visor.

Man kan velge om man er høyre eller venstrehendt og om man vil bruke stylus eller bare knappene til å styre siktet med.
Jeg for min del liker å styre med stylusen ettersom det føles mer naturlig. Bevegelsene er utrolig godt laget og føles godt å bruke.
Gjennom spillet finner man flere oppgraderinger til Samus sin power suit blandt annet nye våpen som en; sniper laserbeam, eller ett heavy- duty maskin gevær. Man får også oppgraderinger som gir deg mer liv, flere missiler (disse er ganske verdiløse i dette spillet dessverre) og mer alternativ ammunisjon (til de våpnene som du finner underveis).

historien kan være litt fraværende hvis man ikke følger godt med på alt det som man skanner, men hvis du følger godt med vil du hele tiden vite mer om hva som skjer.

Metroid Prime: Hunters er et lite grafisk vidunder med fantastiske cut-scenes med realistiske eksplosjoner og in-game grafikk som det er lite annet til DS, som kan måles med.

Lyden derimot er ikke like bra som spillene i forveien. Den er nærmest blek i forhold.
Mens lyden på tidligere Metroid Prime spill fikk deg til å dirre i spenning gir denne deg bare en liten pirring i fingrene.

Gameplay: 10/10
Historie: 7/10
Grafikk: 10/10
Lyd: 6/10
Holdbarhet: 8/10

Pluss: gir en veldig god stemning (jeg blir alltid glad når jeg beseirer en gruppe gode monstre)
Minus: Historien er vanskelig å få med seg. Lyden kunne vært mye bedre.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10