Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Lord of the Rings: Conquest

Jeg løper med krigeren min og ser et stort troll komme løpende. Jeg kommer meg rundt det og klatrer opp på ryggen å stikker sverdet i trollet og han faller i bakken med et smell. Velkommen til et av Midgards mest actionfylte eventyr.


Gameplay

I LOTR Conquest kan man velge mellom 4 klasser Trollmen, Pilskytere, Krigere og Speidere. Alle styres på hver sin unike måte med forskjelige komboer og evner selv om det av og til har en tendens til å bli litt hack an slash spill. Man kan også spille som heltene og skurkene fra filmene,troll, enter og olphanter. Det er også mulighet for å ri på dyr som hester og varger. Spillet kan spilles med opptil 4 personer online og offline, i både singelplayer og multiplayer.

campaign.

LOTR Conquest har 2 campaigner 1 der du følger filmene og 1 med en alternativ slutt der Frodo ikke klarer å ødelegge ringen og Sauron kommer tilbake. Disse campaignene er relativ korte og man kan bli ferdig med dem i løpet av en dag hvis man spiller mye. I campaignene skal man kjempe i forskjelige slag som for eksempel slaget om Helmsdeep og Minas tirith.

Multiplayer.

Lageliminasjon.

Lageliminasjon er det samme som team deathmatch. Man velger om man skal være snill eller ond og prøver å drepe så mange som mulig av det andre laget helt til man har fått nok poeng. (Man kan velge poeng selv)

Lageliminasjon heltemodus.
Dette er akkurat det samme som lageliminasjon bare at man er helter istedenfor krigere.

Erobring.

I erobring er om igjen å ta over områder som gir deg poeng, første laget til 1000 poeng vinner.

Ta ringen.

Her er det om igjen å ta ringen å levere ringen i motstanderens base.

Grafikk

Grafikken i spillet er dessvere en av de dårlige tingene med spillet. Teksturene på personene er ganske dårlig og det er altfor få animasjoner. Det eneste som er bra med grafikken er omgivelsene, som er ganske pene og de minner om Ringenes Herre filmene. Dessvere får du mest sannsynelig ikke sett så mye på de siden det er mer eller mindre full action hele tiden.

Lyd

Lyden er et av høydepunktene med LOTR Conquest. Stemmene i spillet er kansje ikke av allverdens kvalitet, men mussiken i spillet er den samme som i filmene og det bidrar til at hele opplevelsen blir mye mer episk.

Holdbarhet

Holdbarheten er ganske bra i spillet, selv om du kan ganske fort bli ferdig med campaignene. Er de ofte gøy å spille gjennom flere ganger spesielt om du spiller online eller med en kompis ved siden av deg. og med multiplayeren i tilegg er dette et spill som du kan spille i flere titals timer, og det er alltid et spill å komme tilbake til.

Alt i alt er dette et spill jeg vil anbefale til alle Ringenes Herre fan og til action spill entusiaster. Selv om det kunne vært litt mer polert er det likvel et spill som er verdt å prøve.

Gameplay: 8/10

Holdbarhet: 7/10

Grafikk: 6/10

Lyd: 8/10

Sammenlagt: 7/10

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 7.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10