Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Skrevet av: Onkel Gerda   2009-02-02

Oblivion kan være så meget. Man kan gjøre alt man vil. Minner lit om middelalderens "grand theft auto" bare som RPG. Man kan stjele/drepe (fra) hvem man vil. Man kan velge om man vil følge "the main quest" eller om man bare vil gå rundt å følge sine lyster. Alt er perfekt.

Et stort pluss er også at hele verdenen lever. Innbyggerne i landsbyene lever sitt eget liv. De sover de trener, leser, går turer, jobber, selv om du ikke er tilstede. Det er et samfunn med politi og barer butikker osv. Hvis man blir sett bryte loven, så må man betale bot eller i fengsel.

Hvordan man går opp i lvl er også veldig realistisk. Man går opp i lvl ved å trene det man skal gå opp i lvl i. F. eks hvis du skal løpe fortere, så må man bare begynne å løpe. Samme med hvor hardt du kan slå med sverd. Hvor flink du blir med pil og bue. Hvor mye du tåler. hvor flink du blir til å stjele/dirke opp låser. Hvor flink du blir i de forskjellige magitypene osv. jeg kunne ha holdt på en evighet. Alt jeg har å si om dette spillet er positivt.


Lyd: 10/10
Grafikk: 10/10
Gameplay: 10/10
Spille lengde: 10/10 (et spill du aldri blir ferdig med, og som du heller aldri blir lei av)
Skal du ha et RPG spill så velg The Elder Scrolls IV: Oblivion

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: Kakashi sensei
    2009-02-02 16:40
    Litt kort anmeldelse, men er helt enig med deg i karakterne en definitiv 10.
     
  • Skrevet av: Crazy Eyed Gamer93
    2009-02-02 18:45
    Dette er det beste spillet noensinne!
     
  • Skrevet av: Kaze The Windlord
    2009-02-03 08:21
    Jeg er evig enig, og dette er faktisk et av de beste spillene noensinne.
    Litt kort skrevet, men du har evig rett!
     
  • Skrevet av: PulverPadde
    2009-02-06 22:42
    Kort og godt! Elsker dette spillet, må være det beste noensinne!
     
  • Skrevet av: Hansern96
    2009-03-12 21:05
    Det er dette soillet du babbler om ikkesant?
    Ser kult ut.
     
  • Skrevet av: Ponduz
    2009-03-24 20:12
    Jeg er helt enig ass. Det første jeg tenker på når noen sier rpg er oblivion,(men også beste spillet ever, mesterverk, guddommelig, nydelig)
     
  • Skrevet av: nintendodude
    2009-05-09 18:53
    Øhh... ganske kort, men du fikk med en del.
     
 
Min karakter:10/10
41 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:9.8/10
Info
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 0% Risen 3: Titan Lords
  • 2% Tales of Xillia 2
  • 7% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 0% Hyrule Warriors
  • 2% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 0% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 0% Alien: Isolation
  • 26% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 5% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 2% Driveclub
  • 7% Dragon Age: Inquisition
  • 5% The Evil Within
  • 2% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 2% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 5% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 2% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 5% Halo: The Master Chief Collection
  • 10% Far Cry 4
  • 2% Project CARS
  • 2% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 12% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +