Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Heavenly Sword

Heavenly sword
Produsent:ninja theory
konsoll: PS3
Sjanger: Hack and slash.
release: 14 september 2007 Europa


Hva er Heavenly sword?
Heavenly sword er et hack an slash spill som handler om og slåss seg gjennom flere tusen soldater men med en story og mening. For de som ikke hvet hva hack and slash er så er det og masse mording med sverd lingnende våpen. Her er noen andre spill som er hack and slash: Ninja Gaiden og god of war.
Det man gjør i spillet er å kicke ass på flere tusen folk Heavenly sword er omtrend helt likt som god of war.

Story:
Narikos er en del av en clan som har oppgaven med og beskytte Heavenly sword, sverdet har hvert i klanen i flere hundre år og nå får nariko i oppgave og beskytte den fra kong Bohans hær som er en fare for alle. Den onde kong Bohan gjør alt i sin makt for å fa tak i sverdet og du Nariko må slåss for og beholde sverdet og redde alle fra den makt gale Kong Bohan.

Gameplay:
Du styrer den rødhårete skjønnheten Nariko som for i oppgave og beskytte Heavenly Sword.
Måten man styrer Nariko på er og eie flere tusen folk med fete comboer og dristige sverd angrep. Gameplayet er som sagdt ganske likt det som er i Ninja gaiden og Spessielt God of War. I tilleg til og kunne styre Nariko kan du styre Narikos bestevenn Kai som er en leken jente med armbrøst. Spessielt når man bruker kai får man bruk for Sixaxis for og styre pilene på fienden, Sixaxis tas også i bruk når man kaster ting eller bruker kanoner med Nariko.
Sixaxis er noe av det morsomste og viktigeste tingene i spillet og noe som er utrolig fun.
Men det som er viktigst er jo at kontrollene er perfekte og føles behagelig noe det absolutt er i HS. Noe som ikke er så bra er camerae kan bli litt stivt og merkelig noen steder.

Her er noen type forskjellige combo teknikker som er i spillet:

Speed stance som er raske angrep som tar fienden på senge i dette angrepet deler sverdet seg slik at du har to, men angrepene er ikke veldig krafrige.

Range stance er angrep man kan bruke fra langt hold her deler også sverdet seg i to men denne gangen kan man stå lenger unna, men igjen ikke veldig kraftig.

Og til slutt Power stance er angrep som er helt syk kraftige men veldig trege lønner seg og bruke på bosser og store fiender.


Grafikk:
Under produksjonen av heavenly sword var man usikkre på hvordan ps3 funket og måtte dermed lage spille og prøve det ut på en test versjon av ps3. Deler av produksjonen var tipping på hvordan de skulle få det bra. Grafiskk sett var det veldig mye tipping på hvordan det kom til og se ut på ps3. Så de brukte mye tid på og lage det så bra som mulig og jeg må si at det ble veldig bra og godt gjennoført.
Grafikken i Heavenly sword var utrolig vakker og intens når spillet kom dette var noe av det beste man hadde sett på lenge.
Grafikken i HS kaster deg inn i et vakert eventyr med flotte farger og teksturer det er vanskelig og ikke drømme seg bort bare av og se på spillet.
Det er to ting jeg er veldig fornøyd med når det gjelder grafikken og det er øynene og fargene som er brukt, Øynene er bare perfekte på alle personer dette er noe av den beste øye-animasjonen jeg har sett. Når det gjelder farger er spillet bare enormt med masse kontraster og bra farge valg.
Men det er også en del ting som kunne vært bedre og det er: Klærne: enkelte klær spessielt på fienden kunn vært bedre det blir til tider litt uklare og veldig stivt. Vi har også det at Narikos hår som pleier og være veldig bra plutselig en gang i blandt lever sitt eget liv og går i alle usannsynelige rettninger innkludert inn i kroppen. Det blir også noen ganger veldig klumpete og ser litt rart ut men ellers så er alt nesten helt perfekt.

Lyd:
Voice-acting: Voice-actingen er den delen av spillet jeg mener er det aller beste, her kan man legge merke til mye jobb og gjennomtenkte reppliker fra ende til annen.
Den perfekte stemmen til Nariko som spilles av Anna Torv fra tv-serien Fringe på tv norge på søndager. Anna Torv gjør en glimrende jobb som Nariko kunne ikke sett for meg en annen en henne gjøre det. Men den kanskje beste Voice-actingen er på Kong Bohan som spilles av den kjente Andy Serkis som blandt annet spiller Gollum i Lord of The Rings og king kong i king kong. Han gjør en glimrende jobb både som Voice-acter og skuespiller sjef i Heavenly sword.
Voice-actinge vil jeg påståd er en av den beste i bransjen da snakker jeg selvfølgelig om den Engelske Voice-actingen det er den som er rett og slett utrolig. HS er døbbet på mange språk bland annet Norsk,Dansk,Tysk,Fransk Osv. Og for og si det sånn det er forferdelig spessielt på Tysk og Norsk.
Når det gjelder musikken i HS så er den ganske bra det eneste er at det er omtrendt den samme sangen gjennom hele spillet men den er jo bra da.

Konklusjon/mening:
Heavenly sword er et spill som egner seg for deg som liker svære kamper og heftige comboer.
Jeg synes at spillet er værdt og ha, Det meste meg spillet er fantastisk sett bort ifra noen små feil. Er du fan av God of war så må du bare kjøpe eller prøve Heavenly sword.

Pluss/minus: pluss spillet er underholdene, har fantastiske kontroller og Voice-acting av verdensklasse. Minus kort storymode, kan bli litt reppiterende og litt teit camera.

Karakter:
Gameplay:9/10
Holdbarhet:7/10
Lyd:10/10
Grafikk:8/10
Story:8/10

Medlemsanmeldelser7
Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10