Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Lips

Jeg syntes at Lips virket gøy med en gang jeg fikk det (til jul). Det som er det beste med Lips, er bevegelsene man kan gjøre med mikrofonen, siden den har tiltkontroll inni seg. Det virket utrolig morsomt når jeg satte det inn i gapet til 360'en, og gjorde meg klar!

For det første har Lips en veldig stilig meny. Mye av grunnen til dette er at det er baksrunn man kan ha der, sånn som xbox dashboard. Man kan ha forskjellige farger og mønstere. Dette gir ett bra første inntrykk av spillet. I menyen finner du Jukebox, my lips, syng o.s.v. Vær med sine egne fungsjoner. På "syng" har man vanlig 1 player modus og dueller med to personer. Man kan spille duell mot cpuen også. Det er også bomben og vanlig sang med annen musikk video. "Jukebox" er liskom en party modus, her kommer sanger etter vært i random rekkefølge. I "My Lips" kan se på ting live, legge inn sanger, laste ned sanger og se rekorder o.l. Dette er en fin fungsjon som hever karakteren på spillet.

Multiplayer modusen er veldig bra, det er gøy og underholdende. Det er veldig lett å starte et multiplayer spill. Alt man trenger å gjøre er å starte en sang ta sin egen mic, gi den andre til en venn, vennen rister på mic nr.2, så er du klar. Det som gjør at spillet har 2-6 player er at fire andre kan ha vanlige kontrollere og trykke på knapper for å lage en rytme av forskjellige slagverks innstrumenter.

Egene sanger kan legges inn fra mp3 spilleren for i bli sunget i spillet. Dette er langt i fra "Bra", det er ikke en gang "OK"! Dette er en forferdelig fungsjon, som gjør spillet værre. Alt som skjer er at du legger inn sangen så kan du spille den avi spillet å liksom "synge med". Det er bedritent, det er ikka annet å si. Dette burde ikke vært med, det er bare dårlig fordi det ikke gjør noe bra for spillet(Øhh...). Det eneste det gjør er å ta plass på en minneenhet, og selvom det er lagret på minnet til xboxen, kan ikke de sangene som blir lagret bli spilt av på xboxs musikk spiller.

Spillet har mange morsomme effekter, for eksempel, bevegelsene man gjør, rangsjeringene man får etter vært som man får poeng i spillet og hvordan du kan bruke microfonen som en tamburin eller lingnende når som helst i sangene. Det er my som gir karakter på Lips, det er dette som gjør det veldig morsomt.


Totalt sett er Lips veldig morsomt og unerholdene spill, det kan spilles alene og sammen med venner. Det er et party spill som mange bør ha.

Grafikk:9 ( her er det lite å si, men det lille som er jo bra)

Sanger: 8

Effekter: 9

Holdbarhet: 8

Totalt: 8/10

+(pluss): Mange morsomme effekter, lang holdbarhet i lengden og bra nedlastbart innhold.

-(minus): Mange kjipe sanger, kan ikke spilles lenge av gangen.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10