Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Guitar Hero: Aerosmith

Skrevet av: howletx   2009-02-10

Guitar Hero Aerosmith er egentelig det femte i serien. Før jeg hadde begynt å spille GH(Guitar Hero[skal bruke forkortelsen igjennom hele anmeldelsen]) så likte jeg nesten ikke noe musikk. Noe rock, jeg hadde fått fra WWE. og glad JAZZ, men untatt dette ikke mye. Men etter GH3:Legends of Rock, så elsker jeg rock. Grunnen til at jeg skulle kjøpe GH:Aerosmith var bare at jeg ville ha et GH spill til, siden min fasinasjon for serien allerede var "la grange." Selv likte jeg egentelig ikke Aerosmith så mye, hadde jo bare hørt: "Same old Song and Dance," og dette var ikke en av mine favoriserte fra GH3:Legends of Rock. Men nå er Aerosmith en av mine favoritter

Grafikk:
GH har aldrig vært kjent for en kjempe pen grafikk, men i forbedring til de andre fra før i serien så er personene levelige, de er ikke limt fast til en plass på gulvet. Animasjonen, er pent og aerostith har alderig sett bedre ut(untatt når Liv Tyler er med far på scenen). Fargene er pene, og freshe. Det er sterkt preget av tegneserie/anime stilen. Untatt dette så har spillet helt lik grafikk som de tideligre. De fem knappene er fortsatt: grønn, rød, gul, blå, orange.

Lyd:
GH er nesten 100% bygd på lyd, og av de så er 95% musikk. Disse 95% vil jeg beskrive ved å si at lydfilene er kjempe fine, og at de trolig har valgt de beste versjonene av sangene. De 5 andre % er effekter, slik som "star power" når det aktiveres så høres det nesten ut som om et lynnedslag, og etter så under "star power" så høres det ikke ut som om det er en plate som spilles, men som om en er på konsert. Det tristeste ting er at lyden som kommer når man feiler er irriternde, og under noen sanger på expert så er det jævlig.

Gameplay:
Det konsepte som er over GH ved at knapper skal matches med de som kommer på skjermen, de ruller ned mot deg. Vel noen effekter skal komme her:
-Star Power=skjermen blir blå, og scoren blir doblet, samt at det blir enklere å komme igjennom vanskjelige sanger fordi at en note som du trefer er værdt mer en det de vaneligvis er. Men de som du bommer på er like mye værdt som før.
-Hammer On=de notene som lyser trenger du ikke "strume"
Og bare for å få nevnt det så er strum det at du srar en lang firkant som står utenfor din GH guitar opp eller ned.

Holdbarhet:
Enkelt og greit delt opp i to:
De som liker Aerosmith, og de som ikke liker Aerosmith. Det er et GH spill og varer lenge, men det burde nok bare vært en ekspantion pack.
+Aerosmith
+Ingen Metallica
+it makes you wanna "dream on"
-for få sanger
-At ikke Liv Tyler er med på scenen
-Ingen "Eat the Rich"

Grafikk:7
Lyd:10
Gameplay:10
Holdbarhet:10(for meg)

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10