Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Star Wars: The Force Unleashed

Star wars force unleashed
Produsent:lucas arts
Platform: konsoll: PS3,Xbox360,PS2 og wii. Håndholdt: Ipod touch,iphone,mobiltellefoner,N-Gage,nintendo ds, og PSP.
Sjanger: action,fighter
Spillere: 1
Release: 19 september 2008 Europa.


Hva er Star wars forced unleashed;
Force unleashed er et star wars spill som er mellom de to trillogiene av star wars filmene. Spillet handler kort og godt om og kontrollere kraften og om å være slem. Force unleashed er det første star wars spillet som virkelig viser deg hvordan the dark side tenker og jobber. Forced unleashed handler mest om hvordan man blir brukt og at man ikke kan stole på noen. Forced unleashed er det bestselgende spillet i Amerika og Australia med 1 million solgte spill på bare en måndte. Forced unleashed er produsert av lucas arts som har laget de fleste star wars spillene som er laget.


Story:
Storyen er mellom de gamle filmene og de nye får og prøve og få dem til og passe mere sammen. Etter orderen om og drepe alle jediene er det noen som har klart og unslippe. Darth vader setter the apprentice på saken. The apprentice er er en mann som ble tatt til seg av vader da han var liten. Darth vader drepte hans far som var en av de siste jediene. The apprentice drar for og finne sitt første offer general Rahm kota. Dette kan bli apprentice sitt gjennom brudd og virkelig få respekt og makt. Storyen i spillet passer perfekt til de forrige spillene og spessielt filmene. Storyen passer så bra som det går an og få det i en så pass komplissert serie av filmer og spill.


Gameplay:
Testet versjon: PS3
Force unleashed er et third-person action spill der våpnene er the force og lasersverd.
Gameplayet går mest på å bruke the force og alt som hører med. Spillet er ekstremt morsomt man kan kaste folk flere meter vekk bare med et lite trykk på knappen. Force unleashed er et veldig kraftig spill med mange komboer til de forskjellige force powerne.
Dette gjør spillet veldig varriert og gjør at man føler seg mektig.
I spillet levler man også på denne måten får man force points som man kan fordele på de forskjellige komboene osv. Pointsa får man når man dreper fienden.
Noe av det råeste i spillet er de heftige bossfightene. De er ganske like de som er i god of war der man trykker på en knapp når symbolet vises, dette gjør spille mere utfordrene for man må være kjaåå. En annen veldig kul ting i spillet er at man kan flytte omtrendt alt med og bruke kraften, på denne måten er det lettere og drepe folk og løse gåter som også er en del av spillet.
I force unleashed er det også mange unlocks man kan unlocke alt fra ligthsaber crystels til kule drakter man kan ha på seg. Gameplayet er nok mest moro på wii versjonen fordi der kan man slå wii kontrollen rundt og virkelig styre lasersverdet. Igjennom hele spillet spiller man Starkiller som er darth vaders lærling. Han lærer seg og kontrollere kraften og med den kommer tvil. I den første banen av spillet styrer man darht vader på søk etter en jedi på planeten kashyyt, jedien er forøverig starkillers far. Gamplayet i force unleashed er ganske likt det som er i de forrige spillene men det er også mye nyere og bedre vil jeg påstå. I dette star wars spille har man større tilgang på the force noe som gjør spille mye gøyere og overpower.
Force unleashed er et veldig interresangt spill jeg vil si at det er en av de beste star wars spillene jeg har spillt med untakk av battlefront. Det som er det værste med spillet er at det er noen bugs, man går igjennom bakken et par ganger i spillet, force poweren kan forsvinne og kamerae går noen ganger litt berserk slik at man ikke kan se hva man gjør, men dette er bare småpirkk spillet er flott.

Noen sentrale personer i spillet: Starkiller. Starkiller er hovedpersonen i spillet han ble funnet av Darth vader da han bare var et lite barn. Darth vader tok han under sine vinger og lærte han opp i the dark side of the force. Vi følger starkiller fra han er en lærling til han blir en mektig eier av kraften. Star killer er en forrviret gutt som egentlig bare gjør det han får beskjed om han utvikler også en slags forhold til piloten sin.
Darth Vader: Lord Vader er tilbake men denne gangen med en apprentice som han har lært opp. Darth vader er den nest slemmeste i hele star wars, bare slått av the Emperor.
Darth Vader var en gang en jedi som slåss for det gode han var lærlingen til den mektig obi wan kenobi. Alle han elsket døde og han ønsket hevn og ble med the dark side og hans værste fiende ble nå hans beste venn obi wan kenobi. Meste parten av storyen i force unleashed hører til darth vader og hans planer.
Juno Eclipse: Juno eclipse er piloten til starkiller og hans store kjærlighet. Vi møter henne ganske tidelig i spillet noe som får forholdet med henne og starkiller til og vokse seg større etter som man spiller.
General Rahm kota: General Kota er en jedi master som man møter på sitt første oppdrag i spillet han gir starkiller en bedre forståelse av kraften og sier at Dath vader ikke altid vil være din sjef. Jeg skal ikke spoile noe men han blir en viktig del av spillet.


Grafikk: Grafiskk sett er force unleashed veldig bra. Det beste er fargene og stemmningen man får, grafikken består av alt fra dystre baner til veldig fargerike baner.
Force unleased har en fantastisk grafikk som drivere spillet fremover men grafikken har også sine dårligere sider. Øynene er spessielt dårlig the apprentice ser faktisk mye dårligere ut i force unleashed en han ser ut i soul calibur 4 noe som er ganske sjokkerende.


Lyd: Musikk: Musikken i spillet passer perfekt og blir veldig lik musikken fra filmene men med sitt eget særpreg. Musikken i force unleashed skaper en stemmning som er ubeskrivelig og det er netopp dette musikken er kjent for.
Voice-acting: starkiller/apprentice er spillt av den amerikanske skuespilleren samuel witwer som blandt annet er kjent som en lege i superman serien Smallville. Han gjør en fantastisk jobb og stemmen hans passer perfekt inn.
Darth Vader er spillt av den amerikanske produsenten matt sloan. Han har blandt annet også stemmen til Darth Vader i soul calibur 4.
Juno Eclipse er spillt av den Engelske nathalie cox som blandt annet spiller i storfilmen kingdom of heaven.
General kota er spillt av den Amerikanske skuespilleren Cully Fredricksen som er kjent som kaptein i star-trek.


Konklusjon: Force unleashed er et spill som er og anbefale for absolutt alle, spessilet de som er fan av star wars. Force unleashed viser oss en anne side av kraften nemmelig the dark side noe som gjør spillet nytt og ikke så veldig likt de forrige. Jeg vil si at det er klart en av de beste spillene og er ikke et dårlig kjøp.
Pluss/minus:
Pluss: Kjempe bra story som passer perfekt inn i sagaen, flotte farger og fine teksturer,skaper en god stemmning av både farger musikk og effekter.
Minus: en del feil i spillet,dårlig grafikk til tider og et litt dårlig kamera.
Men ellers er det et flott spill for de fleste.

Karakter:
Gameplay:9/10
Holdbarhet:8/10
Story:9/10
Grafikk:8/10
Lyd:8/10

Totalt: 8,6

Medlemsanmeldelser23
Samlet karakter: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10