Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Ringenes Herre: Kampen om Midgard

Ringenes herre kampen om midgard(Lord of the rings battle of middle earth)
Produsent: EA
Platform: Pc windows
Sjanger: Real time strategi
Spillere: 1-8
Release: 6 desember 2004

Jeg har bygget en svær hær som står klare til og ta i mot orkene med porten, jeg har brettet opp armene og sitter godt i god stolen.

Fienden kom stormene mot meg hva skulle jeg gjøre jo det var bare et svar på det jeg måtte bruke den mektige gandalf. Gandalf tok opp staven og skøyt ut et hvit lys som fikk fienden til og fly flere meter vekk. Alt var katastrofalsk fienden stormet hele tiden de klatret opp de store murene de var for mange hva skulle jeg gjøre og før jeg viste ordet av det var det game over.

Det jeg mener er at man må være på vakt og passe på hva som skjer rundt seg fienden kan slå til nårsom helst så det gjelder å være på vakt. Det beste man kan gjøre er og bygge seg stor med beskyttelse og styrker før man angriper, men vær opps på at fienden er ikke dumme i hvertfal ikke på hard.

Kampen om Midgard er er flott spill som handler om og bygge opp en stor hær og forsvare seg selv med gjensidig og passiv vold. Spillet følger sin sjanger veldig bra og gir deg som er fan av strategi spill et varmt hjerte. Mye er ikke forandrett i spillet i forhold til lingnende spill men enkelte ting er nytt og fanzy. Du bygger opp din egen hær som du kan oppgradere ved og gi dem bedre våpen og beskyttelse. Det som er fint med spillet er evnen til og kunne spille som slem eller snill i story moden.
Her kan man velge mellom og spille de godes felttog eller de ondes felttog.
Jeg begynnte med de godes felttog her følger man heltene i ringenes herre Frodo,legolas,aragorn,gimli,boromir, gandalf,munti,pipin og sam i tilleg spiller man også som en del andre helter og ikke minst hundre vis av soldater. Vi følger heltene i kampen for det gode og dems intense kamp i forsøk på å ødelegge ringen en gang for alle. Dere kan vel tenke dere til hva det handler om på de onde. Når man er ond handler allt om og drepe de som gjør motstand og sikre seg ringen. Hvis man liker og lage masse fabrikker og å angripe masse men faile en del, ja da er de ondes felttog perfekt for deg. Det er også veldig mange andre ting man kan gjøre i spillet multiplayeren er bare helt rå. Du kan lane opptil 8 personer, dette er sykt gøy å mye mere trening en vanelig.

Grafikken i Kampen om Midgard er utrolig bra til sin tid den har ikke noe og hamle opp med nå tildags men i 2004 var den bare super flott til og være et strategi spill.
Det jeg er mest imponert over er alle detaljene som er tatt med og hvordan byggningene og landskape bare skaper en stemmning. Midgard er fylt av fine farger som lar deg føle deg fri og at ikke noe kan skje, men Midgard er også fylt av ondskap og mørke som sakte men sikkert spiser opp den vakre naturen.
Noe av det som kanskje driver spillet mest er den storslagene musikken som er kjent fra ringenes herre. De episke kampene blir mere episke og skaper en frykt,sorg og glede utover spillet. Hva ville Ringenes herre vært uten sin storslagene musikk?
Vi skal heller ikke glemme voice-actingen til den fantastiske Ian mckellen som har stemmen til gandalf og spiller Gandalf i filmene.

Jeg vil si at Ringenes herre er et knall bra spill for de som elsker strategi, ringenes herre eller vil ha et supert spill man kan spille med vennene sine.
Når jeg setter karakter tar jeg utgangs punkt i når spillet er laget.


Karakter:
Gameplay:10/10
Holdbarhet:9/10
Grafikk:8/10
Lyd:8/10


Ps. Jeg prøvde nå en ny måte og anmelde spill på så jeg vil gjerne vite om dere syns denne eller den forrige metoden var best.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10