Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Assassin's Creed

Assassin's Creed <333

jeg ventet på spillet i tre år, så jeg hadde ikke brydd meg om det sugde uansett. men spillet ble bra ifølge meg.

det hele handler egentlig om en bartender som ligger i en maskin som forteller han om fotiden sin. det viser seg at en av forfedrene hans var en leiemorder, så du er en leiemorder under det tredje korståg gjennom spillet. du kommer til å spille litt som bartenderen også. i begynnelsen er du en arogant og overlegen leiemorder som tror alt du gjør er rett, men dette snur når du begår en feil og det hele ender med at en medmorder blir drept. alt du har lært og alle våpene dine blir tatt fra deg. spillet går ut på at du skal få tilbake tingene og skillsene igjen.

arbeidsgiveren din gir deg oppdrag du skal gjøre for og gjennvinne deler av utstyret. i det spillet utspiller seg vil du se at spillet kommer til å snu. ting vil skje som får deg til og skifte mening.

grafikken er genial og byene er store. bevegelsen til figruene er også genial. ikke så rart når det er personene bak Prince of Persia the sands of time serien som har laget det. dette vil du også se gjennom spillet.

lyden og musikken er veldig i samme temaet som omgivelsene. arabisk musikk og klingingen av sabler kommer susende gjennom anlegget.

fighting systemet blir litt gjenntagende. det samme gjelder oppdragene. men hvis du er langt nåkk inne i historien bryr du deg ikke lenger.

spillet er faktisk basert på ekte historiske personer. selv om det er lakt mye fantasi inn i spillet. (kan være vert og tenke på når du spille assassin's creed

Medlemsanmeldelser46
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10